- Bewaar

- Bewaar
Chili `con quorn'
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de ui, het knoflook en het basilicum fijn.
-
Snij de tomaten in blokjes (pel ze indien u dat wenst).
-
Laat de maïs en de bonen goed uitlekken.
-
Verwijder de pitten en witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in blokjes.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie en bak de ui al roerend glazig in de wok.
-
Voeg het knoflook en de paprikablokjes toe. Kruid met het paprikapoeder, de komijn, de kaneel, het gedroogde basilicum en roerbak gedurende 2 min.
-
Voeg er de tomatenblokjes aan toe met de tomatenpuree, 1 dl water, het quorngehakt, de sojasaus en het suikerklontje. Laat 10 min. afgedekt sudderen.
-
Roer er de maïskolfjes en rode bonen onder en laat opnieuw 5 min. sudderen.
-
Kruid naar smaak met cayennepeper, peper en zout en roer er de balsamicoazijn onder.
-
Afwerking:
-
Verdeel de quornchili over de borden, bestrooi met het verse basilicum en serveer met voorgekookte tarwegraantjes.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de ui, het knoflook en het basilicum fijn.
-
Snij de tomaten in blokjes (pel ze indien u dat wenst).
-
Laat de maïs en de bonen goed uitlekken.
-
Verwijder de pitten en witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in blokjes.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie en bak de ui al roerend glazig in de wok.
-
Voeg het knoflook en de paprikablokjes toe. Kruid met het paprikapoeder, de komijn, de kaneel, het gedroogde basilicum en roerbak gedurende 2 min.
-
Voeg er de tomatenblokjes aan toe met de tomatenpuree, 1 dl water, het quorngehakt, de sojasaus en het suikerklontje. Laat 10 min. afgedekt sudderen.
-
Roer er de maïskolfjes en rode bonen onder en laat opnieuw 5 min. sudderen.
-
Kruid naar smaak met cayennepeper, peper en zout en roer er de balsamicoazijn onder.
-
Afwerking:
-
Verdeel de quornchili over de borden, bestrooi met het verse basilicum en serveer met voorgekookte tarwegraantjes.