Chipolata met rijst en kastanjechampignons
Chipolata met rijst en kastanjechampignons

Chipolata met rijst en kastanjechampignons

Hoofdgerecht
1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Snij de kastanjechampignons en de halve tomaat in stukjes.

  4. Bereiding:
  5. Kook de risottorijst gaar in een bodempje water (kooktijd: zie verpakking).

  6. Verhit intussen de plantaardige olie in een braadpan en bak de chipolata gaar.

  7. Roer er de kastanjechampignons en de tomaten onder en laat nog 5 min. garen.

  8. Snij de chipolata's fijner en meng samen met de groenten onder de rijst.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Snij de kastanjechampignons en de halve tomaat in stukjes.

  4. Bereiding:
  5. Kook de risottorijst gaar in een bodempje water (kooktijd: zie verpakking).

  6. Verhit intussen de plantaardige olie in een braadpan en bak de chipolata gaar.

  7. Roer er de kastanjechampignons en de tomaten onder en laat nog 5 min. garen.

  8. Snij de chipolata's fijner en meng samen met de groenten onder de rijst.

Bekijk het recept digitaal