Chipolata's met aardappelgnocchi in spinazie-tomatensaus
Chipolata's met aardappelgnocchi in spinazie-tomatensaus

Chipolata's met aardappelgnocchi in spinazie-tomatensaus

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 763 kcal
Vet 38.2 g
Verzadigd vet 13.8 g
Koolhydraat 58.5 g
Suiker 18.4 g
Vezel 4.2 g
Eiwit 44.4 g
Zout 3.4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (15 min.)

  3. Snipper de ui en het knoflook fijn.

  4. Snij de courgettes in de lengte in 2 en schraap er de zaadlijsten uit met een lepel. Snij in halvemaantjes van 1/2 cm.

  5. Rasp de grana padano.

  6. Snipper de salie fijn.

  7. Bereiding:
  8. Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de chipolata's 5 min. aan alle kanten goudbruin op een matig vuur.

  9. Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de ui en het knoflook 1 min. Roer er de stukjes courgette onder en overgiet met de passata. Laat 10 min. sudderen. Voeg na 8 min. de spinazie toe en laat slinken. Kruid met peper en zout.

  10. Kook de gnocchi gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Ze zijn gaar als ze komen bovendrijven. Giet af en meng onder de groenten.

  11. Afwerking:
  12. Bestrooi de gnocchi met de grana padano en de fijngesnipperde salie. Serveer met de chipolata's.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (15 min.)

  3. Snipper de ui en het knoflook fijn.

  4. Snij de courgettes in de lengte in 2 en schraap er de zaadlijsten uit met een lepel. Snij in halvemaantjes van 1/2 cm.

  5. Rasp de grana padano.

  6. Snipper de salie fijn.

  7. Bereiding:
  8. Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de chipolata's 5 min. aan alle kanten goudbruin op een matig vuur.

  9. Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de ui en het knoflook 1 min. Roer er de stukjes courgette onder en overgiet met de passata. Laat 10 min. sudderen. Voeg na 8 min. de spinazie toe en laat slinken. Kruid met peper en zout.

  10. Kook de gnocchi gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Ze zijn gaar als ze komen bovendrijven. Giet af en meng onder de groenten.

  11. Afwerking:
  12. Bestrooi de gnocchi met de grana padano en de fijngesnipperde salie. Serveer met de chipolata's.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 763 kcal
Vet 38.2 g
Verzadigd vet 13.8 g
Koolhydraat 58.5 g
Suiker 18.4 g
Vezel 4.2 g
Eiwit 44.4 g
Zout 3.4 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Hopus Primeur Sterk blond bier Wijn Granbeau Grenache Noir I.G.P. Pays d'Oc

Bekijk het recept digitaal