- Bewaar

- Bewaar
Chipolata's met aardappelgnocchi in spinazie-tomatensaus
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Primeur Sterk blond bier Wijn Granbeau Grenache Noir I.G.P. Pays d'Oc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Snij de courgettes in de lengte in 2 en schraap er de zaadlijsten uit met een lepel. Snij in halvemaantjes van 1/2 cm.
-
Rasp de grana padano.
-
Snipper de salie fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de chipolata's 5 min. aan alle kanten goudbruin op een matig vuur.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de ui en het knoflook 1 min. Roer er de stukjes courgette onder en overgiet met de passata. Laat 10 min. sudderen. Voeg na 8 min. de spinazie toe en laat slinken. Kruid met peper en zout.
-
Kook de gnocchi gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Ze zijn gaar als ze komen bovendrijven. Giet af en meng onder de groenten.
-
Afwerking:
-
Bestrooi de gnocchi met de grana padano en de fijngesnipperde salie. Serveer met de chipolata's.
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Primeur Sterk blond bier Wijn Granbeau Grenache Noir I.G.P. Pays d'Oc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Snij de courgettes in de lengte in 2 en schraap er de zaadlijsten uit met een lepel. Snij in halvemaantjes van 1/2 cm.
-
Rasp de grana padano.
-
Snipper de salie fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de chipolata's 5 min. aan alle kanten goudbruin op een matig vuur.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de ui en het knoflook 1 min. Roer er de stukjes courgette onder en overgiet met de passata. Laat 10 min. sudderen. Voeg na 8 min. de spinazie toe en laat slinken. Kruid met peper en zout.
-
Kook de gnocchi gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Ze zijn gaar als ze komen bovendrijven. Giet af en meng onder de groenten.
-
Afwerking:
-
Bestrooi de gnocchi met de grana padano en de fijngesnipperde salie. Serveer met de chipolata's.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Primeur Sterk blond bier Wijn Granbeau Grenache Noir I.G.P. Pays d'Oc