- Bewaar

- Bewaar
Choco-croissants met nootjes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de bladerdeeg ontdooien.
-
Hak de amandelnoten grof (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje stopt en er met een deegrol of glazen fles over rolt).
-
Hak de 2 soorten chocolade in kleine stukjes.
-
Klop het ei los.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Rol het deeg een beetje uit en snij telkens in 3 driehoeken.
-
Leg wat stukjes chocolade en amandel op de brede kant van de driehoek en rol op tot een croissant.
-
Besmeer de bovenkant met losgeklopt ei en bestrooi met het kokospoeder.
-
Zet 10 à 12 min. in de voorverwarmde oven.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de bladerdeeg ontdooien.
-
Hak de amandelnoten grof (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje stopt en er met een deegrol of glazen fles over rolt).
-
Hak de 2 soorten chocolade in kleine stukjes.
-
Klop het ei los.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Rol het deeg een beetje uit en snij telkens in 3 driehoeken.
-
Leg wat stukjes chocolade en amandel op de brede kant van de driehoek en rol op tot een croissant.
-
Besmeer de bovenkant met losgeklopt ei en bestrooi met het kokospoeder.
-
Zet 10 à 12 min. in de voorverwarmde oven.