Chocolade-ei met mascarponeframboosvulling
- Bewaar

- Bewaar
Chocolade-ei met mascarponeframboosvulling
20 min.
Dessert
6 pers.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie
496 kcal
Vet
35.7 g
Verzadigd vet
23.2 g
Koolhydraat
34.7 g
Suiker
33.8 g
Vezel
2.4 g
Eiwit
7.4 g
Zout
0.2 g
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Hou een mesje onder warm water en snij voorzichtig een hoedje van de paaseieren.
-
Bereiding:
-
Klop het ei op met de vanillesuiker tot het volume verdubbelt.
-
Meng er de mascarpone en de frambozen onder (leg 6 frambozen opzij voor de afwerking).
-
Vul de paaseieren met de mascarponebereiding. Bestrooi met het cacaopoeder en werk af met een framboos.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Hou een mesje onder warm water en snij voorzichtig een hoedje van de paaseieren.
-
Bereiding:
-
Klop het ei op met de vanillesuiker tot het volume verdubbelt.
-
Meng er de mascarpone en de frambozen onder (leg 6 frambozen opzij voor de afwerking).
-
Vul de paaseieren met de mascarponebereiding. Bestrooi met het cacaopoeder en werk af met een framboos.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
496 kcal
Vet
35.7 g
Verzadigd vet
23.2 g
Koolhydraat
34.7 g
Suiker
33.8 g
Vezel
2.4 g
Eiwit
7.4 g
Zout
0.2 g
Meer recepten?
Bekijk het recept digitaal
Boodschappen doen
Werken bij Colruyt?