Chocolade-ei met mascarponeframboosvulling
Chocolade-ei met mascarponeframboosvulling

Chocolade-ei met mascarponeframboosvulling

20 min.
Dessert
6 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 496 kcal
Vet 35.7 g
Verzadigd vet 23.2 g
Koolhydraat 34.7 g
Suiker 33.8 g
Vezel 2.4 g
Eiwit 7.4 g
Zout 0.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Hou een mesje onder warm water en snij voorzichtig een hoedje van de paaseieren.

  4. Bereiding:
  5. Klop het ei op met de vanillesuiker tot het volume verdubbelt.

  6. Meng er de mascarpone en de frambozen onder (leg 6 frambozen opzij voor de afwerking).

  7. Vul de paaseieren met de mascarponebereiding. Bestrooi met het cacaopoeder en werk af met een framboos.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Hou een mesje onder warm water en snij voorzichtig een hoedje van de paaseieren.

  4. Bereiding:
  5. Klop het ei op met de vanillesuiker tot het volume verdubbelt.

  6. Meng er de mascarpone en de frambozen onder (leg 6 frambozen opzij voor de afwerking).

  7. Vul de paaseieren met de mascarponebereiding. Bestrooi met het cacaopoeder en werk af met een framboos.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 496 kcal
Vet 35.7 g
Verzadigd vet 23.2 g
Koolhydraat 34.7 g
Suiker 33.8 g
Vezel 2.4 g
Eiwit 7.4 g
Zout 0.2 g

Bekijk het recept digitaal