- Bewaar

- Bewaar
Chocoladefondue met fruitspiesje
Onze drankensuggesties
Wijn Côtes de Bergerac A.O.P. andere Graindor | Santa Anita
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Pel de banaan en schil de kiwi. Snij in 8 gelijke stukken.
-
Schil de peren en snij in 16 gelijke stukken. Besprenkel met het citroensap.
-
Steek het fruit afwisselend op spiesen.
-
Meng de honing en de cointreau en bestrijk er de fruitspiesen mee.
-
Bereiding:
-
Breek de chocolade in stukken en doe in een vuurvaste kom. Voeg de room, de mascarpone en het oranjebloesemwater toe. Verwarm zachtjes op de barbecue. Laat de chocolade al roerend smelten.
-
Gril de spiesen kort op de barbecue tot ze lichtjes karamelliseren.
-
Afwerking:
-
Dompel de fruitspiesen in de chocoladefondue.
Onze drankensuggesties
Wijn Côtes de Bergerac A.O.P. andere Graindor | Santa Anita
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Pel de banaan en schil de kiwi. Snij in 8 gelijke stukken.
-
Schil de peren en snij in 16 gelijke stukken. Besprenkel met het citroensap.
-
Steek het fruit afwisselend op spiesen.
-
Meng de honing en de cointreau en bestrijk er de fruitspiesen mee.
-
Bereiding:
-
Breek de chocolade in stukken en doe in een vuurvaste kom. Voeg de room, de mascarpone en het oranjebloesemwater toe. Verwarm zachtjes op de barbecue. Laat de chocolade al roerend smelten.
-
Gril de spiesen kort op de barbecue tot ze lichtjes karamelliseren.
-
Afwerking:
-
Dompel de fruitspiesen in de chocoladefondue.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Côtes de Bergerac A.O.P. andere Graindor | Santa Anita