Ciabatta met preimousse
Ciabatta met preimousse

Ciabatta met preimousse

25 min.
Aperitiefhapje
15 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 72 kcal
Vet 2.2 g
Koolhydraat 10.5 g
Eiwit 2.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de ciabatta in sneetjes van 1,5 cm. Besmeer elk sneetje heel dun met tomenade en beleg met 1/4 sneetje kalkoenham. Snij de prei (preiwit en een beetje groen) heel fijn en stoof in olijfolie met peper en ev. zout. Laat afkoelen. Klop het eiwit stijf en meng er de afgekoelde prei onder. Verdeel de preimousse over de broodjes. Laat 5 min. bakken in een op 180 °C voorverwarmde oven.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de ciabatta in sneetjes van 1,5 cm. Besmeer elk sneetje heel dun met tomenade en beleg met 1/4 sneetje kalkoenham. Snij de prei (preiwit en een beetje groen) heel fijn en stoof in olijfolie met peper en ev. zout. Laat afkoelen. Klop het eiwit stijf en meng er de afgekoelde prei onder. Verdeel de preimousse over de broodjes. Laat 5 min. bakken in een op 180 °C voorverwarmde oven.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 72 kcal
Vet 2.2 g
Koolhydraat 10.5 g
Eiwit 2.6 g

Bekijk het recept digitaal