- Bewaar

- Bewaar
Clafoutis met druiven
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de druiven in 2 en verwijder de pitjes.
-
Rasp de gember fijn.
-
Klop de eieren los en meng er de bloem, de geraspte gember en 3 eetl. suiker onder.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Verwarm de melk in een steelpannetje en meng onder de eiermengeling.
-
Doe de druiven in een ovenschaal en giet er de eiermengeling over.
-
Zet 30 min. in de voorverwarmde oven.
-
Haal de ovenschaal uit de oven en bestrooi met 2 eetl. suiker.
Lekker lauw met een bolletje vanille-ijs.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de druiven in 2 en verwijder de pitjes.
-
Rasp de gember fijn.
-
Klop de eieren los en meng er de bloem, de geraspte gember en 3 eetl. suiker onder.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Verwarm de melk in een steelpannetje en meng onder de eiermengeling.
-
Doe de druiven in een ovenschaal en giet er de eiermengeling over.
-
Zet 30 min. in de voorverwarmde oven.
-
Haal de ovenschaal uit de oven en bestrooi met 2 eetl. suiker.
Lekker lauw met een bolletje vanille-ijs.