- Bewaar

- Bewaar
Clafoutis van asperges
Onze drankensuggesties
Wijn Muscat `Réserve' | A.O.P. Alsace | Caves de Bennwihr Michel Torino Torrontés | Cafayate Valley | Argentinië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(25 min.)
-
Schil de witte asperges van de top naar de voet en verwijder het harde uiteinde.
-
Verwijder het harde uiteinde van de groene asperges.
-
Breng lichtgezouten water met het citroensap aan de kook. Voeg de witte asperges toe en laat 3 min. koken. Doe er de groene asperges bij en laat nog 2 min. koken. Giet af en snij de witte asperges in stukjes van 2 cm.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven 10 min. voor op 200 °C.
-
Klop ondertussen met een mixer de eieren en de melk los in een kom.
-
Zeef er de bloem bij en mix tot een gladde massa.
-
Roer er de geraspte kaas en de stukjes witte asperge onder en breng op smaak met het kruidentuiltje, peper en zout.
-
Giet het deeg in een beboterde taartvorm en schik er de groene asperges bovenop. Zet 45 min. in de voorverwarmde oven. Snij in punten en serveer warm.
Onze drankensuggesties
Wijn Muscat `Réserve' | A.O.P. Alsace | Caves de Bennwihr Michel Torino Torrontés | Cafayate Valley | Argentinië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(25 min.)
-
Schil de witte asperges van de top naar de voet en verwijder het harde uiteinde.
-
Verwijder het harde uiteinde van de groene asperges.
-
Breng lichtgezouten water met het citroensap aan de kook. Voeg de witte asperges toe en laat 3 min. koken. Doe er de groene asperges bij en laat nog 2 min. koken. Giet af en snij de witte asperges in stukjes van 2 cm.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven 10 min. voor op 200 °C.
-
Klop ondertussen met een mixer de eieren en de melk los in een kom.
-
Zeef er de bloem bij en mix tot een gladde massa.
-
Roer er de geraspte kaas en de stukjes witte asperge onder en breng op smaak met het kruidentuiltje, peper en zout.
-
Giet het deeg in een beboterde taartvorm en schik er de groene asperges bovenop. Zet 45 min. in de voorverwarmde oven. Snij in punten en serveer warm.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Muscat `Réserve' | A.O.P. Alsace | Caves de Bennwihr Michel Torino Torrontés | Cafayate Valley | Argentinië