- Bewaar

- Bewaar
Cordon bleu met geroosterde groenten en parelcouscous
Onze drankensuggesties
Bier Brugse Zot Dubbel Sterk donker bier Wijn Casa Mayor Carmenère Old Vines Colchagua Valley - Chili
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in stukken van 1 cm.
-
Schil de zoete aardappelen. Snij in de lengte in 2 en daarna in stukken van 1 cm.
-
Verdeel de bloemkool in kleine roosjes.
-
Snipper het bieslook en de peterselie fijn.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Verdeel de groenten over een bakplaat met bakpapier en meng er de olijfolie onder. Kruid met zwarte peper en zout. Bak ± 35 min. in de voorverwarmde oven.
-
Kook intussen de parelcouscous gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Smelt de boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de cordon bleus 5 min. aan elke kant.
-
Meng de geroosterde groenten en de helft van het bieslook en de peterselie onder de parelcouscous. Kruid goed met zwarte peper en zout.
-
Afwerking:
-
Snij de cordon bleus in 2 en serveer met de parelcouscous. Bestrooi met de rest van de verse kruiden.
Onze drankensuggesties
Bier Brugse Zot Dubbel Sterk donker bier Wijn Casa Mayor Carmenère Old Vines Colchagua Valley - Chili
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in stukken van 1 cm.
-
Schil de zoete aardappelen. Snij in de lengte in 2 en daarna in stukken van 1 cm.
-
Verdeel de bloemkool in kleine roosjes.
-
Snipper het bieslook en de peterselie fijn.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Verdeel de groenten over een bakplaat met bakpapier en meng er de olijfolie onder. Kruid met zwarte peper en zout. Bak ± 35 min. in de voorverwarmde oven.
-
Kook intussen de parelcouscous gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Smelt de boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de cordon bleus 5 min. aan elke kant.
-
Meng de geroosterde groenten en de helft van het bieslook en de peterselie onder de parelcouscous. Kruid goed met zwarte peper en zout.
-
Afwerking:
-
Snij de cordon bleus in 2 en serveer met de parelcouscous. Bestrooi met de rest van de verse kruiden.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Brugse Zot Dubbel Sterk donker bier Wijn Casa Mayor Carmenère Old Vines Colchagua Valley - Chili