- Bewaar

- Bewaar
Cordon bleu met winterse ratatouille en tarwegraantjes
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Sterk blond bier Wijn Montefalco Rosso D.O.C. Tenuta Alzatura Umbria - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de rode uien in partjes.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Schil de rapen en de knolselder. Snij in blokjes van ± 2 cm.
-
Snij de wortelen in schuine schijfjes van ± 1/2 cm.
-
Hak de platte peterselie grof.
-
Bereiding:
-
Kook de tarwegraantjes gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen de olijfolie in een kookpot met dikke bodem en bak het knoflook en de rode ui 2 à 3 min. Voeg de wortel, de raap en de knolselder toe en laat al roerend 10 à 15 min. stoven.
-
Overgiet met de tomatenstukjes en de bouillon en voeg de tomatenpuree toe. Laat 15 à 20 min. verder garen. Kruid met peper, zout en de Provençaalse kruiden. Voeg op het einde de helft van de peterselie toe.
-
Smelt intussen de boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de cordon bleus 5 à 6 min. aan elke kant.
-
Afwerking:
-
Bestrooi de ratatouille met de rest van de peterselie.
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Sterk blond bier Wijn Montefalco Rosso D.O.C. Tenuta Alzatura Umbria - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de rode uien in partjes.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Schil de rapen en de knolselder. Snij in blokjes van ± 2 cm.
-
Snij de wortelen in schuine schijfjes van ± 1/2 cm.
-
Hak de platte peterselie grof.
-
Bereiding:
-
Kook de tarwegraantjes gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen de olijfolie in een kookpot met dikke bodem en bak het knoflook en de rode ui 2 à 3 min. Voeg de wortel, de raap en de knolselder toe en laat al roerend 10 à 15 min. stoven.
-
Overgiet met de tomatenstukjes en de bouillon en voeg de tomatenpuree toe. Laat 15 à 20 min. verder garen. Kruid met peper, zout en de Provençaalse kruiden. Voeg op het einde de helft van de peterselie toe.
-
Smelt intussen de boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de cordon bleus 5 à 6 min. aan elke kant.
-
Afwerking:
-
Bestrooi de ratatouille met de rest van de peterselie.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Sterk blond bier Wijn Montefalco Rosso D.O.C. Tenuta Alzatura Umbria - Italië