- Bewaar

- Bewaar
Côte à l'os met rode-uiensaus
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier goudkleurig bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de rode uien in halvemaantjes.
-
Bereiding:
-
(saus mag enkele uren vooraf, 25 min.)
-
Verwarm 2 eetl. boter in een steelpan en doe er de uimaantjes in. Stoof glazig terwijl u roert.
-
Doe er het bier bij, de tijm, de mosterd, het bouillonblokje en de honing. Laat zachtjes sudderen zonder deksel zodat de saus wat inkookt.
-
Breng op smaak met peper, zout, en een paar druppels tabasco naar smaak. Bind indien nodig lichtjes met instantsausbinder. (Op het moment zelf, ± 30 à 35 min.)
-
Strijk de côte à l'os in met de vleesmarinade of olijfolie aan beide kanten.
-
Leg op de matig warme barbecue en laat in totaal 10 à 15 min. aan elke kant grillen, afhankelijk van de dikte en hoe doorbakken u het vlees wil (zie tips). Kruid met enkele draaien van de pepermolen en zout.
-
Verwarm intussen de saus op een hoekje van de barbecue.
-
Afwerking:
-
Serveer met een pittige salade en een aardappel in de schil.
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier goudkleurig bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de rode uien in halvemaantjes.
-
Bereiding:
-
(saus mag enkele uren vooraf, 25 min.)
-
Verwarm 2 eetl. boter in een steelpan en doe er de uimaantjes in. Stoof glazig terwijl u roert.
-
Doe er het bier bij, de tijm, de mosterd, het bouillonblokje en de honing. Laat zachtjes sudderen zonder deksel zodat de saus wat inkookt.
-
Breng op smaak met peper, zout, en een paar druppels tabasco naar smaak. Bind indien nodig lichtjes met instantsausbinder. (Op het moment zelf, ± 30 à 35 min.)
-
Strijk de côte à l'os in met de vleesmarinade of olijfolie aan beide kanten.
-
Leg op de matig warme barbecue en laat in totaal 10 à 15 min. aan elke kant grillen, afhankelijk van de dikte en hoe doorbakken u het vlees wil (zie tips). Kruid met enkele draaien van de pepermolen en zout.
-
Verwarm intussen de saus op een hoekje van de barbecue.
-
Afwerking:
-
Serveer met een pittige salade en een aardappel in de schil.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier goudkleurig bier