- Bewaar

- Bewaar
Countrysteak met texmexsaus
Onze drankensuggesties
Bier Rochefort 6 Donker trappistenbier Wijn Domaine Brusset 'Cuvée Sophie B.' A.O.P. Cairanne
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
Snij de sjalotten in dunne ringen en snipper het knoflook fijn.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij het vruchtvlees in reepjes.
-
Verhit de olijfolie in een steelpan en stoof de sjalot en het knoflook 3 min. Voeg de tomatenstukjes en de paprika toe en laat 10 min. sudderen op een zacht vuur. Kruid met komijn, peper en zout.
-
Bak intussen de frieten (instructies: zie verpakking).
-
Verhit een braadpan zonder vetstof. Laat de steaks 2 min. dichtschroeien aan elke kant. Bak verder naar smaak en afhankelijk van de dikte van het vlees.
-
Hak de sla grof en serveer met de steaks, de saus en de frieten.
Onze drankensuggesties
Bier Rochefort 6 Donker trappistenbier Wijn Domaine Brusset 'Cuvée Sophie B.' A.O.P. Cairanne
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
Snij de sjalotten in dunne ringen en snipper het knoflook fijn.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij het vruchtvlees in reepjes.
-
Verhit de olijfolie in een steelpan en stoof de sjalot en het knoflook 3 min. Voeg de tomatenstukjes en de paprika toe en laat 10 min. sudderen op een zacht vuur. Kruid met komijn, peper en zout.
-
Bak intussen de frieten (instructies: zie verpakking).
-
Verhit een braadpan zonder vetstof. Laat de steaks 2 min. dichtschroeien aan elke kant. Bak verder naar smaak en afhankelijk van de dikte van het vlees.
-
Hak de sla grof en serveer met de steaks, de saus en de frieten.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Rochefort 6 Donker trappistenbier Wijn Domaine Brusset 'Cuvée Sophie B.' A.O.P. Cairanne