Courgette met een zuiderse toets
Courgette met een zuiderse toets

Courgette met een zuiderse toets

25 min.
Bijgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 220 kcal
Vet 16.1 g
Koolhydraat 10.5 g
Eiwit 8.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de courgettes in blokjes van 2 cm.

  3. Snij de champignons in 2.

  4. Snipper het bieslook fijn.

  5. Bereiding:
  6. Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de courgetteblokjes ± 5 min. al roerend.

  7. Voeg de halve champignons toe en roerbak nog 5 min.

  8. Voeg de pesto en het citroensap toe. Kruid met peper en zout.

  9. Bestrooi rijkelijk met het fijngesnipperde bieslook.

  10. Afwerking:
  11. Serveer met een gegrilde steak of countrysteak en geef er pasta of natuuraardappelen bij.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de courgettes in blokjes van 2 cm.

  3. Snij de champignons in 2.

  4. Snipper het bieslook fijn.

  5. Bereiding:
  6. Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de courgetteblokjes ± 5 min. al roerend.

  7. Voeg de halve champignons toe en roerbak nog 5 min.

  8. Voeg de pesto en het citroensap toe. Kruid met peper en zout.

  9. Bestrooi rijkelijk met het fijngesnipperde bieslook.

  10. Afwerking:
  11. Serveer met een gegrilde steak of countrysteak en geef er pasta of natuuraardappelen bij.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 220 kcal
Vet 16.1 g
Koolhydraat 10.5 g
Eiwit 8.1 g

Bekijk het recept digitaal