In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Snipper de sjalot en het knoflookteentje fijn. Snij de ongeschilde courgette in blokjes.
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de sjalot en het knoflook glazig. Voeg de courgette en 2 eetl. water toe. Laat 10 min. stoven. Kruid met peper en zout. Mix tot een gladde mousse en laat 20 min. afkoelen.
Snipper ondertussen het bieslook fijn (u hebt 1 eetl. nodig). Hou enkele sprietjes apart. Meng het petit-suissekaasje met de pesto verde.
Meng de afgekoelde courgettemousse met de mascarpone en het bieslook. Kruid bij met peper en zout.
Verdeel de mousse over glaasjes. Garneer met garnalen en een toefje pestokaas. Versier met 1 of 2 sprietjes bieslook.
Bereiding
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Snipper de sjalot en het knoflookteentje fijn. Snij de ongeschilde courgette in blokjes.
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de sjalot en het knoflook glazig. Voeg de courgette en 2 eetl. water toe. Laat 10 min. stoven. Kruid met peper en zout. Mix tot een gladde mousse en laat 20 min. afkoelen.
Snipper ondertussen het bieslook fijn (u hebt 1 eetl. nodig). Hou enkele sprietjes apart. Meng het petit-suissekaasje met de pesto verde.
Meng de afgekoelde courgettemousse met de mascarpone en het bieslook. Kruid bij met peper en zout.
Verdeel de mousse over glaasjes. Garneer met garnalen en een toefje pestokaas. Versier met 1 of 2 sprietjes bieslook.