- Bewaar

- Bewaar
Courgettesoep met mascarpone
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snij de ongeschilde courgettes in blokjes.
-
Hak de ui in grote stukken.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en laat de grofgehakte ui 5 min. stoven. Voeg de courgetteblokjes toe en laat nog 5 min. verder stoven op een zacht vuur.
-
Giet de bouillon erbij, dek af en laat 20 min. koken.
-
Voeg de mascarpone toe en mix de soep tot een homogeen geheel. Leng indien nodig aan met water.
-
Roer er de pesto onder en laat nog even opwarmen. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Versier met de basilicumblaadjes.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snij de ongeschilde courgettes in blokjes.
-
Hak de ui in grote stukken.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en laat de grofgehakte ui 5 min. stoven. Voeg de courgetteblokjes toe en laat nog 5 min. verder stoven op een zacht vuur.
-
Giet de bouillon erbij, dek af en laat 20 min. koken.
-
Voeg de mascarpone toe en mix de soep tot een homogeen geheel. Leng indien nodig aan met water.
-
Roer er de pesto onder en laat nog even opwarmen. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Versier met de basilicumblaadjes.