In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Bak 1 fijngesnipperde ui en 3 knoflookteentjes glazig in 1 eetl. boter.
Snij 2 courgettes in blokjes van 1 cm en 1 prei in fijne reepjes. Voeg ze toe aan de ui en het knoflook, samen met 1 L groentebouillon (2 blokjes opgelost in 1 L heet water). Breng aan de kook en laat 25 min. koken.
Mix intussen de blaadjes van 1 plantje basilicum met 1 eetl. ongezouten cashewnoten en 3 eetl. extra vierge olijfolie. Mix glad en voeg 2 eetl. ricotta toe aan de soep. Kruid met peper en zout en verdeel over kommetjes of diepe borden. Versier met een lepel pesto.
Bereiding
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Bak 1 fijngesnipperde ui en 3 knoflookteentjes glazig in 1 eetl. boter.
Snij 2 courgettes in blokjes van 1 cm en 1 prei in fijne reepjes. Voeg ze toe aan de ui en het knoflook, samen met 1 L groentebouillon (2 blokjes opgelost in 1 L heet water). Breng aan de kook en laat 25 min. koken.
Mix intussen de blaadjes van 1 plantje basilicum met 1 eetl. ongezouten cashewnoten en 3 eetl. extra vierge olijfolie. Mix glad en voeg 2 eetl. ricotta toe aan de soep. Kruid met peper en zout en verdeel over kommetjes of diepe borden. Versier met een lepel pesto.