- Bewaar

- Bewaar
Couscous met feta, groenekool en geroosterde pompoen
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Riesling Classic Rudolf Müller Pfalz - Duitsland
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de butternutpompoen. Snij in 2 en verwijder de pitten en de draden. Snij in halvemaantjes van 1/2 cm.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Schik de stukken pompoen naast elkaar op een bakplaat met bakpapier en besprenkel met de olijfolie. Bestrooi met de ras el hanout en zet 15 min. in de voorverwarmde oven.
-
Spoel intussen de kikkererwten onder koud water en laat uitlekken. Verkruimel de feta met een vork.
-
Verwijder de nerven uit de groenekool en snij de bladeren in fijne reepjes.
-
Draai de stukken pompoen om op de bakplaat en bestrooi met de kikkererwten. Kruid met peper en zout. Zet nog eens 15 min. in de oven.
-
Los intussen het blokje groentebouillon op in 6 dl heet water en giet over de couscous. Laat 8 min. afgedekt zwellen. Roer los met een vork.
-
Kook de groenekool 2 à 3 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af en hou warm.
-
Roer de groenten onder de couscous en bestrooi met de feta.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Riesling Classic Rudolf Müller Pfalz - Duitsland
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de butternutpompoen. Snij in 2 en verwijder de pitten en de draden. Snij in halvemaantjes van 1/2 cm.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Schik de stukken pompoen naast elkaar op een bakplaat met bakpapier en besprenkel met de olijfolie. Bestrooi met de ras el hanout en zet 15 min. in de voorverwarmde oven.
-
Spoel intussen de kikkererwten onder koud water en laat uitlekken. Verkruimel de feta met een vork.
-
Verwijder de nerven uit de groenekool en snij de bladeren in fijne reepjes.
-
Draai de stukken pompoen om op de bakplaat en bestrooi met de kikkererwten. Kruid met peper en zout. Zet nog eens 15 min. in de oven.
-
Los intussen het blokje groentebouillon op in 6 dl heet water en giet over de couscous. Laat 8 min. afgedekt zwellen. Roer los met een vork.
-
Kook de groenekool 2 à 3 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af en hou warm.
-
Roer de groenten onder de couscous en bestrooi met de feta.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Riesling Classic Rudolf Müller Pfalz - Duitsland