- Bewaar

- Bewaar
Croque bolognese
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
15 min.
-
Snij de korst van de kaas en snij de sneetjes ham in 2.
-
Leg 4 sneetjes toastbrood naast elkaar en beleg met een sneetje kaas en 1/2 sneetje ham. Leg er de overige 4 sneetjes toastbrood op en besprenkel met de olijfolie.
-
Bak de croques in een croquetoestel of in de pan (gebruik dan een beetje extra olijfolie).
-
Warm intussen de bolognesesaus op in een steelpannetje.
-
Leg de croques op een bakplaat met bakpapier en verdeel er de bolognesesaus over. Bestrooi met gemalen kaas en schuif onder de grill tot de kaas gesmolten is.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
15 min.
-
Snij de korst van de kaas en snij de sneetjes ham in 2.
-
Leg 4 sneetjes toastbrood naast elkaar en beleg met een sneetje kaas en 1/2 sneetje ham. Leg er de overige 4 sneetjes toastbrood op en besprenkel met de olijfolie.
-
Bak de croques in een croquetoestel of in de pan (gebruik dan een beetje extra olijfolie).
-
Warm intussen de bolognesesaus op in een steelpannetje.
-
Leg de croques op een bakplaat met bakpapier en verdeel er de bolognesesaus over. Bestrooi met gemalen kaas en schuif onder de grill tot de kaas gesmolten is.