Crostini con funghi
Crostini con funghi

Crostini con funghi

10 min.
Aperitiefhapje
12 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 80 kcal
Vet 2.1 g
Koolhydraat 12.9 g
Eiwit 2.3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Hak de tijm en rozemarijn fijner.

  3. Snij de champignons in fijne stukjes. Snipper het knoflook fijn.

  4. Snij het stokbrood in sneetjes.

  5. Bereiding:
  6. Verhit de olijfolie in een braadpan en bak het knoflook glazig.

  7. Voeg de champignonstukjes toe en kruid met tijm, rozemarijn, peper en zout. Roerbak 3 min.

  8. Verdeel over de broodjes en plaats ze 2 à 3 min. onder de grill.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Hak de tijm en rozemarijn fijner.

  3. Snij de champignons in fijne stukjes. Snipper het knoflook fijn.

  4. Snij het stokbrood in sneetjes.

  5. Bereiding:
  6. Verhit de olijfolie in een braadpan en bak het knoflook glazig.

  7. Voeg de champignonstukjes toe en kruid met tijm, rozemarijn, peper en zout. Roerbak 3 min.

  8. Verdeel over de broodjes en plaats ze 2 à 3 min. onder de grill.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 80 kcal
Vet 2.1 g
Koolhydraat 12.9 g
Eiwit 2.3 g

Bekijk het recept digitaal