Crostini con funghi
- Bewaar

- Bewaar
Crostini con funghi
10 min.
Aperitiefhapje
12 pers.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie
80 kcal
Vet
2.1 g
Koolhydraat
12.9 g
Eiwit
2.3 g
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Hak de tijm en rozemarijn fijner.
-
Snij de champignons in fijne stukjes. Snipper het knoflook fijn.
-
Snij het stokbrood in sneetjes.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak het knoflook glazig.
-
Voeg de champignonstukjes toe en kruid met tijm, rozemarijn, peper en zout. Roerbak 3 min.
-
Verdeel over de broodjes en plaats ze 2 à 3 min. onder de grill.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Hak de tijm en rozemarijn fijner.
-
Snij de champignons in fijne stukjes. Snipper het knoflook fijn.
-
Snij het stokbrood in sneetjes.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak het knoflook glazig.
-
Voeg de champignonstukjes toe en kruid met tijm, rozemarijn, peper en zout. Roerbak 3 min.
-
Verdeel over de broodjes en plaats ze 2 à 3 min. onder de grill.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
80 kcal
Vet
2.1 g
Koolhydraat
12.9 g
Eiwit
2.3 g
Meer recepten?
Bekijk het recept digitaal
Boodschappen doen
Werken bij Colruyt?