- Bewaar

- Bewaar
Crumble met trio van fruit
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de druiven in 2.
-
Hak de walnootpitten grof (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje steekt en er met een deegrol of glazen fles over rolt).
-
Schil de appelen en de peer en snij het vruchtvlees in hapklare stukken.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Meng de walnootpitten met de bloem en de rietsuiker in een mengkom. Voeg de boter in klontjes toe en kneed met de vingers tot een kruimelig deeg.
-
Leg het fruit in een ovenschaal en verdeel er de balsamicocrème over.
-
Verdeel de crumble over het fruit en zet ± 20 min. in de voorverwarmde oven tot de bovenkant goudbruin is.
-
Afwerking:
-
Lekker warm of lauw met een bolletje ijs.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de druiven in 2.
-
Hak de walnootpitten grof (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje steekt en er met een deegrol of glazen fles over rolt).
-
Schil de appelen en de peer en snij het vruchtvlees in hapklare stukken.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Meng de walnootpitten met de bloem en de rietsuiker in een mengkom. Voeg de boter in klontjes toe en kneed met de vingers tot een kruimelig deeg.
-
Leg het fruit in een ovenschaal en verdeel er de balsamicocrème over.
-
Verdeel de crumble over het fruit en zet ± 20 min. in de voorverwarmde oven tot de bovenkant goudbruin is.
-
Afwerking:
-
Lekker warm of lauw met een bolletje ijs.