Crumble met trio van fruit
Crumble met trio van fruit

Crumble met trio van fruit

Dessert
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 467 kcal
Vet 28.2 g
Koolhydraat 47.5 g
Eiwit 5.7 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de druiven in 2.

  3. Hak de walnootpitten grof (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje steekt en er met een deegrol of glazen fles over rolt).

  4. Schil de appelen en de peer en snij het vruchtvlees in hapklare stukken.

  5. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  6. Bereiding:
  7. Meng de walnootpitten met de bloem en de rietsuiker in een mengkom. Voeg de boter in klontjes toe en kneed met de vingers tot een kruimelig deeg.

  8. Leg het fruit in een ovenschaal en verdeel er de balsamicocrème over.

  9. Verdeel de crumble over het fruit en zet ± 20 min. in de voorverwarmde oven tot de bovenkant goudbruin is.

  10. Afwerking:
  11. Lekker warm of lauw met een bolletje ijs.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de druiven in 2.

  3. Hak de walnootpitten grof (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje steekt en er met een deegrol of glazen fles over rolt).

  4. Schil de appelen en de peer en snij het vruchtvlees in hapklare stukken.

  5. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  6. Bereiding:
  7. Meng de walnootpitten met de bloem en de rietsuiker in een mengkom. Voeg de boter in klontjes toe en kneed met de vingers tot een kruimelig deeg.

  8. Leg het fruit in een ovenschaal en verdeel er de balsamicocrème over.

  9. Verdeel de crumble over het fruit en zet ± 20 min. in de voorverwarmde oven tot de bovenkant goudbruin is.

  10. Afwerking:
  11. Lekker warm of lauw met een bolletje ijs.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 467 kcal
Vet 28.2 g
Koolhydraat 47.5 g
Eiwit 5.7 g

Bekijk het recept digitaal