- Bewaar

- Bewaar
Crunchy notenvlecht
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Doe 30 g pecannoten in een zakje en hak ze grof. Dat kan je doen door ze in een zakje te stoppen en er met een deegrol over te rollen.
-
De rest van de noten mogen samen met de ahornsiroop, het vanille-extract en een snuifje zout in een hoge beker. Mix ze fijn met een staafmixer. Heb je een blender thuis? Daarmee gaat het nog zo makkelijk.
-
Klop de eidooier los met een vork.
-
Bereiding:
-
Vraag eerst aan je hulpkok om de oven voor te verwarmen op 200 °C.
-
Neem een vel bladerdeeg en snij het in 2. Snij daarna van elk stuk de randjes zodat je een mooie rechthoek krijgt. Doe daarna hetzelfde met het tweede vel.
-
Leg in het midden van elk stukje bladerdeeg een streep notenpasta.
-
Maak in de zijkanten van het stuk bladerdeeg schuine sneetjes zodat je lintjes krijgt. Leg deze in vlechtvorm over elkaar.
-
Neem een keukenborstel en besmeer de koeken. Bestrooi ze daarna met de gehakte pecannoten.
-
Nu mogen de koeken 15 min. de voorverwarmde oven in en dan kunnen jullie smullen!
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Doe 30 g pecannoten in een zakje en hak ze grof. Dat kan je doen door ze in een zakje te stoppen en er met een deegrol over te rollen.
-
De rest van de noten mogen samen met de ahornsiroop, het vanille-extract en een snuifje zout in een hoge beker. Mix ze fijn met een staafmixer. Heb je een blender thuis? Daarmee gaat het nog zo makkelijk.
-
Klop de eidooier los met een vork.
-
Bereiding:
-
Vraag eerst aan je hulpkok om de oven voor te verwarmen op 200 °C.
-
Neem een vel bladerdeeg en snij het in 2. Snij daarna van elk stuk de randjes zodat je een mooie rechthoek krijgt. Doe daarna hetzelfde met het tweede vel.
-
Leg in het midden van elk stukje bladerdeeg een streep notenpasta.
-
Maak in de zijkanten van het stuk bladerdeeg schuine sneetjes zodat je lintjes krijgt. Leg deze in vlechtvorm over elkaar.
-
Neem een keukenborstel en besmeer de koeken. Bestrooi ze daarna met de gehakte pecannoten.
-
Nu mogen de koeken 15 min. de voorverwarmde oven in en dan kunnen jullie smullen!