Cupcakes met frambozen
Cupcakes met frambozen

Cupcakes met frambozen

Dessert
12 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 385 kcal
Vet 20 g
Koolhydraat 47.5 g
Eiwit 3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (ontdooitijd + 10 min.)

  3. Laat de frambozencoulis ontdooien.

  4. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  5. Bereiding:
  6. Meng de bloem met de rietsuiker, 50 g kokospoeder, 140 g boter in klontjes, het vanille-aroma, de eieren en de melk. Klop 2 min. met de mixer tot een glad deeg. Meng er voorzichtig de diepgevroren frambozen onder. Verdeel het deeg over 12 papieren vormpjes.

  7. Zet de cupcakes ± 25 min. in de voorverwarmde oven. Haal ze uit de oven en laat volledig afkoelen.

  8. Maak intussen de topping: meng 85 g boter in klontjes met de bloemsuiker en de frambozencoulis.

  9. Bestrijk de cupcakes met de topping en bestrooi met 3 eetl. kokospoeder.

Tip

Tip voor de kinderen: vervang het kokospoeder door decoraties van Dr. Oetker (bv. Regenboogfantasie, schrijfstiften voor gebak …)

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (ontdooitijd + 10 min.)

  3. Laat de frambozencoulis ontdooien.

  4. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  5. Bereiding:
  6. Meng de bloem met de rietsuiker, 50 g kokospoeder, 140 g boter in klontjes, het vanille-aroma, de eieren en de melk. Klop 2 min. met de mixer tot een glad deeg. Meng er voorzichtig de diepgevroren frambozen onder. Verdeel het deeg over 12 papieren vormpjes.

  7. Zet de cupcakes ± 25 min. in de voorverwarmde oven. Haal ze uit de oven en laat volledig afkoelen.

  8. Maak intussen de topping: meng 85 g boter in klontjes met de bloemsuiker en de frambozencoulis.

  9. Bestrijk de cupcakes met de topping en bestrooi met 3 eetl. kokospoeder.

Tip

Tip voor de kinderen: vervang het kokospoeder door decoraties van Dr. Oetker (bv. Regenboogfantasie, schrijfstiften voor gebak …)

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 385 kcal
Vet 20 g
Koolhydraat 47.5 g
Eiwit 3 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn La Petite muraille (wit) A.O.P. Corbières

Bekijk het recept digitaal