- Bewaar

- Bewaar
Cupcakes met frambozen
Onze drankensuggesties
Wijn La Petite muraille (wit) A.O.P. Corbières
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 10 min.)
-
Laat de frambozencoulis ontdooien.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Meng de bloem met de rietsuiker, 50 g kokospoeder, 140 g boter in klontjes, het vanille-aroma, de eieren en de melk. Klop 2 min. met de mixer tot een glad deeg. Meng er voorzichtig de diepgevroren frambozen onder. Verdeel het deeg over 12 papieren vormpjes.
-
Zet de cupcakes ± 25 min. in de voorverwarmde oven. Haal ze uit de oven en laat volledig afkoelen.
-
Maak intussen de topping: meng 85 g boter in klontjes met de bloemsuiker en de frambozencoulis.
-
Bestrijk de cupcakes met de topping en bestrooi met 3 eetl. kokospoeder.
Tip voor de kinderen: vervang het kokospoeder door decoraties van Dr. Oetker (bv. Regenboogfantasie, schrijfstiften voor gebak …)
Onze drankensuggesties
Wijn La Petite muraille (wit) A.O.P. Corbières
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 10 min.)
-
Laat de frambozencoulis ontdooien.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Meng de bloem met de rietsuiker, 50 g kokospoeder, 140 g boter in klontjes, het vanille-aroma, de eieren en de melk. Klop 2 min. met de mixer tot een glad deeg. Meng er voorzichtig de diepgevroren frambozen onder. Verdeel het deeg over 12 papieren vormpjes.
-
Zet de cupcakes ± 25 min. in de voorverwarmde oven. Haal ze uit de oven en laat volledig afkoelen.
-
Maak intussen de topping: meng 85 g boter in klontjes met de bloemsuiker en de frambozencoulis.
-
Bestrijk de cupcakes met de topping en bestrooi met 3 eetl. kokospoeder.
Tip voor de kinderen: vervang het kokospoeder door decoraties van Dr. Oetker (bv. Regenboogfantasie, schrijfstiften voor gebak …)
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn La Petite muraille (wit) A.O.P. Corbières