- Bewaar

- Bewaar
Cupcakes met trio van glazuur
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 10 min.)
-
Laat de frambozencoulis ontdooien.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Meng de zachte boter met 180 g suiker tot een witte massa. Doe er een voor een de eieren bij.
-
Klop er de bloem en het amandelpoeder onder met de kloppers van de mixer.
-
Zet 15 papieren muffinvormpjes op een bakplaat. Zorg dat ze ver genoeg uit elkaar staan. Vul de vormpjes voor 2/3 met het beslag.
-
Zet 15 à 20 min. in de voorverwarmde oven. De cakejes zijn klaar als u er een mes insteekt en het er droog uitkomt. Laat volledig afkoelen op een taartrooster.
-
Meng 20 eetl. bloemsuiker met het water om het witte glazuur te maken.
-
Meng 20 eetl. bloemsuiker met de ontdooide frambozencoulis voor het roze glazuur.
-
Smelt de chocolade au bain-marie (plaats daarvoor een hittebestendige mengkom op een kleinere kookpot met heet water, de bodem van de kom mag het water niet raken). Leng aan met de melk tot u een dikke crème krijgt.
-
Afwerking:
-
Besmeer de bovenkant van de cakejes met de verschillende kleuren glazuur. Versier met zilverparels, suikerbloempjes, schrijfstiften voor gebak ...
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 10 min.)
-
Laat de frambozencoulis ontdooien.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Meng de zachte boter met 180 g suiker tot een witte massa. Doe er een voor een de eieren bij.
-
Klop er de bloem en het amandelpoeder onder met de kloppers van de mixer.
-
Zet 15 papieren muffinvormpjes op een bakplaat. Zorg dat ze ver genoeg uit elkaar staan. Vul de vormpjes voor 2/3 met het beslag.
-
Zet 15 à 20 min. in de voorverwarmde oven. De cakejes zijn klaar als u er een mes insteekt en het er droog uitkomt. Laat volledig afkoelen op een taartrooster.
-
Meng 20 eetl. bloemsuiker met het water om het witte glazuur te maken.
-
Meng 20 eetl. bloemsuiker met de ontdooide frambozencoulis voor het roze glazuur.
-
Smelt de chocolade au bain-marie (plaats daarvoor een hittebestendige mengkom op een kleinere kookpot met heet water, de bodem van de kom mag het water niet raken). Leng aan met de melk tot u een dikke crème krijgt.
-
Afwerking:
-
Besmeer de bovenkant van de cakejes met de verschillende kleuren glazuur. Versier met zilverparels, suikerbloempjes, schrijfstiften voor gebak ...