Dessertbordje met chocoladeroomkaas en sorbet van duindoornbessen

Dessertbordje met chocoladeroomkaas en sorbet van duindoornbessen

Dessert
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 499 kcal
Vet 29.8 g
Verzadigd vet 15.9 g
Koolhydraat 51.6 g
Suiker 47.5 g
Vezel 1.8 g
Eiwit 5.2 g
Zout 0.3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Klop de room half stijf samen met de suiker en de vanillesuiker.

  3. Klop de chocopasta onder de roomkaas. Voeg de room toe en klop nog even. Zet 1 à 2 u. in de koelkast.

  4. Afwerking:
  5. Verdeel de chocoladeroomkaas over de borden. Werk elk bord af met 1 bol duindoornbessensorbet, 2 frambozen, 3 blokjes ananas, 1/2 eetl. granaatappelpitten en de popcorn.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Klop de room half stijf samen met de suiker en de vanillesuiker.

  3. Klop de chocopasta onder de roomkaas. Voeg de room toe en klop nog even. Zet 1 à 2 u. in de koelkast.

  4. Afwerking:
  5. Verdeel de chocoladeroomkaas over de borden. Werk elk bord af met 1 bol duindoornbessensorbet, 2 frambozen, 3 blokjes ananas, 1/2 eetl. granaatappelpitten en de popcorn.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 499 kcal
Vet 29.8 g
Verzadigd vet 15.9 g
Koolhydraat 51.6 g
Suiker 47.5 g
Vezel 1.8 g
Eiwit 5.2 g
Zout 0.3 g

Bekijk het recept digitaal