Dessertbordje met chocoladeroomkaas en sorbet van duindoornbessen
- Bewaar
- Bewaar
Dessertbordje met chocoladeroomkaas en sorbet van duindoornbessen
Dessert
4 pers.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie
499 kcal
Vet
29.8 g
Verzadigd vet
15.9 g
Koolhydraat
51.6 g
Suiker
47.5 g
Vezel
1.8 g
Eiwit
5.2 g
Zout
0.3 g
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Bereiding:
-
Klop de room half stijf samen met de suiker en de vanillesuiker.
-
Klop de chocopasta onder de roomkaas. Voeg de room toe en klop nog even. Zet 1 à 2 u. in de koelkast.
-
Afwerking:
-
Verdeel de chocoladeroomkaas over de borden. Werk elk bord af met 1 bol duindoornbessensorbet, 2 frambozen, 3 blokjes ananas, 1/2 eetl. granaatappelpitten en de popcorn.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Bereiding:
-
Klop de room half stijf samen met de suiker en de vanillesuiker.
-
Klop de chocopasta onder de roomkaas. Voeg de room toe en klop nog even. Zet 1 à 2 u. in de koelkast.
-
Afwerking:
-
Verdeel de chocoladeroomkaas over de borden. Werk elk bord af met 1 bol duindoornbessensorbet, 2 frambozen, 3 blokjes ananas, 1/2 eetl. granaatappelpitten en de popcorn.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
499 kcal
Vet
29.8 g
Verzadigd vet
15.9 g
Koolhydraat
51.6 g
Suiker
47.5 g
Vezel
1.8 g
Eiwit
5.2 g
Zout
0.3 g
Meer recepten?
Bekijk het recept digitaal
Boodschappen doen
Werken bij Colruyt?