In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
20 min.
Maak een sterrensjabloon en leg op een donker bord. Bestrooi met bloemsuiker. Doe dit ook op de andere borden.
Meng de speculaaskruiden onder de mascarpone.
Verdeel de ijspralines, de macarons, de profiteroles en de petits fours over de borden, rond de sterren. Maak kleine bolletjes van de mascarpone met behulp van een meloenlepeltje en verdeel over de borden.
Werk af met bosbessen, frambozen, 2 blaadjes munt en een ananaskers.
Bereiding
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
20 min.
Maak een sterrensjabloon en leg op een donker bord. Bestrooi met bloemsuiker. Doe dit ook op de andere borden.
Meng de speculaaskruiden onder de mascarpone.
Verdeel de ijspralines, de macarons, de profiteroles en de petits fours over de borden, rond de sterren. Maak kleine bolletjes van de mascarpone met behulp van een meloenlepeltje en verdeel over de borden.
Werk af met bosbessen, frambozen, 2 blaadjes munt en een ananaskers.