Dessertbordje vol hemelse lekkernijen
Dessertbordje vol hemelse lekkernijen

Dessertbordje vol hemelse lekkernijen

20 min.
Dessert
6 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 20 min.
  2. Maak een sterrensjabloon en leg op een donker bord. Bestrooi met bloemsuiker. Doe dit ook op de andere borden.

  3. Meng de speculaaskruiden onder de mascarpone.

  4. Verdeel de ijspralines, de macarons, de profiteroles en de petits fours over de borden, rond de sterren. Maak kleine bolletjes van de mascarpone met behulp van een meloenlepeltje en verdeel over de borden.

  5. Werk af met bosbessen, frambozen, 2 blaadjes munt en een ananaskers.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 20 min.
  2. Maak een sterrensjabloon en leg op een donker bord. Bestrooi met bloemsuiker. Doe dit ook op de andere borden.

  3. Meng de speculaaskruiden onder de mascarpone.

  4. Verdeel de ijspralines, de macarons, de profiteroles en de petits fours over de borden, rond de sterren. Maak kleine bolletjes van de mascarpone met behulp van een meloenlepeltje en verdeel over de borden.

  5. Werk af met bosbessen, frambozen, 2 blaadjes munt en een ananaskers.

Bekijk het recept digitaal