- Bewaar

- Bewaar
Dunne lende met quinoa en groene groenten
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Miguel Torres 'Las Mulas' Cabernet Sauvignon Reserva D.O. Central Valley Chili
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de courgette in blokjes van ± 1 cm.
-
Snij de peultjes in 2.
-
Verwijder het harde uiteinde van de aspergepunten en snij in kleine schuine stukken.
-
Scheur de oesterzwammen in stukjes.
-
Pers de limoen.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Bereiding:
-
Schik de peultjes, de courgette, de aspergepunten en de oesterzwammen op een bakplaat met bakpapier. Besprenkel met de olijfolie en kruid met peper en zout.
-
Zet 15 à 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verdeel de hazelnoten over een andere bakplaat met bakpapier. Zet 10 min. mee in de hete oven. Haal uit de oven en laat lichtjes afkoelen op een keukenhanddoek. Wrijf met de handdoek de loskomende velletjes los. Hak ze daarna grof.
-
Spoel de quinoa onder koud water en kook gaar in lichtgezouten water (kooktijd : zie verpakking). Giet af.
-
Meng de gegrilde groenten onder de quinoa. Breng op smaak met het limoensap, de sesamolie, de sojasaus, peper en eventueel zout. Bestrooi met de grofgehakte hazelnoten.
-
Smelt de boter in een (grill)pan en bak de dunne lende 2 à 3 min. aan elke kant (of langer naar smaak). Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Snij het vlees in reepjes en schik op de quinoasalade.
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Miguel Torres 'Las Mulas' Cabernet Sauvignon Reserva D.O. Central Valley Chili
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de courgette in blokjes van ± 1 cm.
-
Snij de peultjes in 2.
-
Verwijder het harde uiteinde van de aspergepunten en snij in kleine schuine stukken.
-
Scheur de oesterzwammen in stukjes.
-
Pers de limoen.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Bereiding:
-
Schik de peultjes, de courgette, de aspergepunten en de oesterzwammen op een bakplaat met bakpapier. Besprenkel met de olijfolie en kruid met peper en zout.
-
Zet 15 à 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verdeel de hazelnoten over een andere bakplaat met bakpapier. Zet 10 min. mee in de hete oven. Haal uit de oven en laat lichtjes afkoelen op een keukenhanddoek. Wrijf met de handdoek de loskomende velletjes los. Hak ze daarna grof.
-
Spoel de quinoa onder koud water en kook gaar in lichtgezouten water (kooktijd : zie verpakking). Giet af.
-
Meng de gegrilde groenten onder de quinoa. Breng op smaak met het limoensap, de sesamolie, de sojasaus, peper en eventueel zout. Bestrooi met de grofgehakte hazelnoten.
-
Smelt de boter in een (grill)pan en bak de dunne lende 2 à 3 min. aan elke kant (of langer naar smaak). Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Snij het vlees in reepjes en schik op de quinoasalade.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Miguel Torres 'Las Mulas' Cabernet Sauvignon Reserva D.O. Central Valley Chili