- Bewaar

- Bewaar
Duo van gevulde groenten met makreel en tomatencrumble
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier met een fruitige neus en een rijke, frisse smaak. Wijn Maremma Toscana D.O.C. `Palazzo Vecchio' Vermentino Toscana - Italië Droge witte wijn met een fruitig boeket dat vrij exotisch is. Rijpe en frisse toetsen wisselen elkaar harmonieus af.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de aardappelen en snij in blokjes van 1 cm.
-
Snij de aubergine in blokjes van 2 cm.
-
Snij het hoedje van de paprika's (de steel mag eraan blijven) en verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten.
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Rasp de parmezaan.
-
Snij een hoedje van de tomaten en hol ze uit. Hak het vruchtvlees grof. -
-
Snipper de peterselie fijn en meng met het paneermeel, het vruchtvlees van de tomaten, 2 eetl. olijfolie, de pijnboompitten en de helft van de ui en het knoflook. Kruid met de Italiaanse kruiden, peper en zout.
-
Prak de makreel grof met een vork.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een wok en bak de rest van de ui en het knoflook 1 à 2 min.
-
Roer er de aardappelen en de aubergine onder en laat 5 à 8 min. bakken op een zacht vuur. Voeg de makreel toe.
-
Vul de paprika's met de aardappelmengeling. Bestrooi met de parmezaan en bedek met het hoedje. Schik naast elkaar in een ovenschaal en zet ± 35 min. in de voorverwarmde oven.
-
Vul intussen de tomaten met de gekruide tomatenmengeling en zet de laatste 15 min. mee in de oven.
Klaar om op te warmen Ook als je de gevulde groenten pas de dag nadien bakt, blijft de oventijd uit stap 4 en 5 dezelfde.
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier met een fruitige neus en een rijke, frisse smaak. Wijn Maremma Toscana D.O.C. `Palazzo Vecchio' Vermentino Toscana - Italië Droge witte wijn met een fruitig boeket dat vrij exotisch is. Rijpe en frisse toetsen wisselen elkaar harmonieus af.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de aardappelen en snij in blokjes van 1 cm.
-
Snij de aubergine in blokjes van 2 cm.
-
Snij het hoedje van de paprika's (de steel mag eraan blijven) en verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten.
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Rasp de parmezaan.
-
Snij een hoedje van de tomaten en hol ze uit. Hak het vruchtvlees grof. -
-
Snipper de peterselie fijn en meng met het paneermeel, het vruchtvlees van de tomaten, 2 eetl. olijfolie, de pijnboompitten en de helft van de ui en het knoflook. Kruid met de Italiaanse kruiden, peper en zout.
-
Prak de makreel grof met een vork.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een wok en bak de rest van de ui en het knoflook 1 à 2 min.
-
Roer er de aardappelen en de aubergine onder en laat 5 à 8 min. bakken op een zacht vuur. Voeg de makreel toe.
-
Vul de paprika's met de aardappelmengeling. Bestrooi met de parmezaan en bedek met het hoedje. Schik naast elkaar in een ovenschaal en zet ± 35 min. in de voorverwarmde oven.
-
Vul intussen de tomaten met de gekruide tomatenmengeling en zet de laatste 15 min. mee in de oven.
Klaar om op te warmen Ook als je de gevulde groenten pas de dag nadien bakt, blijft de oventijd uit stap 4 en 5 dezelfde.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier met een fruitige neus en een rijke, frisse smaak. Wijn Maremma Toscana D.O.C. `Palazzo Vecchio' Vermentino Toscana - Italië Droge witte wijn met een fruitig boeket dat vrij exotisch is. Rijpe en frisse toetsen wisselen elkaar harmonieus af.