- Bewaar

- Bewaar
Eendenlever met violetsausje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de frambozen ontdooien. Hou enkele frambozen apart voor het garnituur. Mix de rest van de frambozen met de viooltjessiroop.
-
Snij de eendenlever in gelijke schijfjes van 1 cm dik.
-
Rooster de sneetjes brood. Besmeer 1 zijde van het brood met de Luikse siroop en snij elk sneetje in 2 driehoekjes.
-
Bereiding:
-
Bak de eendenlever 1 min. langs beide kanten in een pan met antiaanbaklaag zonder vetstof.
-
Verdeel het violetsausje over de bordjes. Leg er 2 broodjes op, met de Luikse siroop naar boven.
-
Verdeel de eendenschijfjes over de broodjes en bedek met enkele blaadjes rucola.
-
Afwerking:
-
Werk af met enkele frambozen en roze peperbolletjes en dien onmiddellijk op.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de frambozen ontdooien. Hou enkele frambozen apart voor het garnituur. Mix de rest van de frambozen met de viooltjessiroop.
-
Snij de eendenlever in gelijke schijfjes van 1 cm dik.
-
Rooster de sneetjes brood. Besmeer 1 zijde van het brood met de Luikse siroop en snij elk sneetje in 2 driehoekjes.
-
Bereiding:
-
Bak de eendenlever 1 min. langs beide kanten in een pan met antiaanbaklaag zonder vetstof.
-
Verdeel het violetsausje over de bordjes. Leg er 2 broodjes op, met de Luikse siroop naar boven.
-
Verdeel de eendenschijfjes over de broodjes en bedek met enkele blaadjes rucola.
-
Afwerking:
-
Werk af met enkele frambozen en roze peperbolletjes en dien onmiddellijk op.