Enchilada met kippengehakt
Enchilada met kippengehakt

Enchilada met kippengehakt

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 675 kcal
Vet 28.2 g
Verzadigd vet 10.7 g
Koolhydraat 56.4 g
Suiker 12.6 g
Vezel 6.2 g
Eiwit 44.4 g
Zout 4.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Rasp de cheddar.

  4. Bereiding:
  5. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  6. Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de diepgevroren paprikareepjes 4 à 5 min. Voeg de Mexicaanse stoofgroenten toe en laat nog 5 à 8 min. stoven.

  7. Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak het kippengehakt 5 à 8 min. Maak los met een vork.

  8. Meng het gehakt en de helft van de geraspte cheddar met de groenten. Kruid met peper en zout.

  9. Verdeel de bereiding over het midden van de wraps. Rol op en leg in een ovenschaal. Overgiet met de fajitasaus en bestrooi met de rest van de cheddar.

  10. Zet de enchilada's 10 min. in de voorverwarmde oven (zet de grill eventueel aan).

  11. Afwerking:
  12. Serveer met de rauwkost.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Rasp de cheddar.

  4. Bereiding:
  5. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  6. Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de diepgevroren paprikareepjes 4 à 5 min. Voeg de Mexicaanse stoofgroenten toe en laat nog 5 à 8 min. stoven.

  7. Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak het kippengehakt 5 à 8 min. Maak los met een vork.

  8. Meng het gehakt en de helft van de geraspte cheddar met de groenten. Kruid met peper en zout.

  9. Verdeel de bereiding over het midden van de wraps. Rol op en leg in een ovenschaal. Overgiet met de fajitasaus en bestrooi met de rest van de cheddar.

  10. Zet de enchilada's 10 min. in de voorverwarmde oven (zet de grill eventueel aan).

  11. Afwerking:
  12. Serveer met de rauwkost.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 675 kcal
Vet 28.2 g
Verzadigd vet 10.7 g
Koolhydraat 56.4 g
Suiker 12.6 g
Vezel 6.2 g
Eiwit 44.4 g
Zout 4.1 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Duvel Tripel Hop Sterk blond bier Wijn Dark Horse Zinfandel Californië - Verenigde Staten

Bekijk het recept digitaal