- Bewaar

- Bewaar
Escalivada
Onze drankensuggesties
Wijn Campo Viejo Crianza D.O.C. Rioja - Spanje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwarm de oven 10 min. voor op 180 °C.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Snij de uien in fijne ringen.
-
Snij de aubergines in plakken van 1 cm.
-
Bereiding:
-
Leg de plakken aubergine naast elkaar op een ovenplaat. Verdeel er de uiringen en het knoflook over. Besprenkel met 2 eetl. olijfolie en breng op smaak met peper en zout. Zet 1 u. in de voorverwarmde oven.
-
Snij ondertussen de olijven en de zongedroogde tomaten fijn.
-
Laat de tonijn uitlekken en prak fijn met een vork.
-
Snij de gegrilde paprika's in blokjes.
-
Afwerking:
-
Leg een inox ring op een bord en verdeel er wat plakken aubergine over.
-
Schik er de blokjes paprika op en druk goed aan. Bestrooi met de stukjes olijf, zongedroogde tomaat en tonijn. Neem de ring weg en doe hetzelfde op de andere borden.
-
Meng 2 eetl. olijfolie met de balsamicoazijn en kruid met peper en zout. Besprenkel er de borden mee, rond het torentje.
Onze drankensuggesties
Wijn Campo Viejo Crianza D.O.C. Rioja - Spanje
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwarm de oven 10 min. voor op 180 °C.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Snij de uien in fijne ringen.
-
Snij de aubergines in plakken van 1 cm.
-
Bereiding:
-
Leg de plakken aubergine naast elkaar op een ovenplaat. Verdeel er de uiringen en het knoflook over. Besprenkel met 2 eetl. olijfolie en breng op smaak met peper en zout. Zet 1 u. in de voorverwarmde oven.
-
Snij ondertussen de olijven en de zongedroogde tomaten fijn.
-
Laat de tonijn uitlekken en prak fijn met een vork.
-
Snij de gegrilde paprika's in blokjes.
-
Afwerking:
-
Leg een inox ring op een bord en verdeel er wat plakken aubergine over.
-
Schik er de blokjes paprika op en druk goed aan. Bestrooi met de stukjes olijf, zongedroogde tomaat en tonijn. Neem de ring weg en doe hetzelfde op de andere borden.
-
Meng 2 eetl. olijfolie met de balsamicoazijn en kruid met peper en zout. Besprenkel er de borden mee, rond het torentje.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Campo Viejo Crianza D.O.C. Rioja - Spanje