- Bewaar

- Bewaar
Eton Mess Trifle met trio van fruit
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 15 min.)
-
Laat de frambozencoulis volledig ontdooien.
-
Schil de clementines tot op het vruchtvlees met een scherp mes. Snij de partjes van tussen de vliesjes.
-
Snij de ananas in stukjes.
-
Pluk de muntblaadjes.
-
Bereiding:
-
Roer de mascarpone los met een vork.
-
Klop de slagroom samen met de vanillesuiker op (niet te stijf). Meng met de mascarpone.
-
Meng de honing met de ananas en de clementines.
-
Verdeel wat van het mascarponemengsel over de bodem van 8 glaasjes. Verdeel er wat clementine, ananas, granaatappelpitjes en blauwe bessen over. Verkruimel er wat meringue over en herhaal nog eens. Eindig met het mascarponemengsel. Druppel er wat frambozencoulis over en leg er nog wat blauwe bessen op. Bestrooi met het kokospoeder en werk af met de munt.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 15 min.)
-
Laat de frambozencoulis volledig ontdooien.
-
Schil de clementines tot op het vruchtvlees met een scherp mes. Snij de partjes van tussen de vliesjes.
-
Snij de ananas in stukjes.
-
Pluk de muntblaadjes.
-
Bereiding:
-
Roer de mascarpone los met een vork.
-
Klop de slagroom samen met de vanillesuiker op (niet te stijf). Meng met de mascarpone.
-
Meng de honing met de ananas en de clementines.
-
Verdeel wat van het mascarponemengsel over de bodem van 8 glaasjes. Verdeel er wat clementine, ananas, granaatappelpitjes en blauwe bessen over. Verkruimel er wat meringue over en herhaal nog eens. Eindig met het mascarponemengsel. Druppel er wat frambozencoulis over en leg er nog wat blauwe bessen op. Bestrooi met het kokospoeder en werk af met de munt.