- Bewaar

- Bewaar
Everzwijnfilet met mosterdroomsaus (gluten- en lactosevrij)
Onze drankensuggesties
Bier Kasteelbier Donker Wijn Tautavel Réserve - Gérard Bertrand A.O.P. Côtes du Roussillon Villages
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de everzwijnfilet volledig ontdooien.
-
Bereiding:
-
1 Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
2 Smelt de lactosevrije vetstof in een braadpan en bak het vlees goudbruin. Bestrijk de everzwijnfilet met de mosterd en voeg de wijn toe.
-
3 Dek de pan af en laat ± 25 min. garen (afhankelijk van de dikte en de vorm van de filet). Het vlees moet nog lichtrozig tot net doorbakken zijn. Kruid met peper en zout. Haal het vlees uit de pan en hou warm.
-
4 Giet de cognac bij het braadvocht en laat 1 à 2 min. koken op een hoog vuur. Voeg het plantaardig alternatief voor room en de aalbessengelei toe, en laat inkoken tot een lichtgebonden saus.
-
Afwerking:
-
Snij het vlees in heel dunne sneetjes, lepel er de saus over en dien op met gekookte aardappelen. Geef er peertjes of gestoofd witloof bij.
Onze drankensuggesties
Bier Kasteelbier Donker Wijn Tautavel Réserve - Gérard Bertrand A.O.P. Côtes du Roussillon Villages
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de everzwijnfilet volledig ontdooien.
-
Bereiding:
-
1 Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
2 Smelt de lactosevrije vetstof in een braadpan en bak het vlees goudbruin. Bestrijk de everzwijnfilet met de mosterd en voeg de wijn toe.
-
3 Dek de pan af en laat ± 25 min. garen (afhankelijk van de dikte en de vorm van de filet). Het vlees moet nog lichtrozig tot net doorbakken zijn. Kruid met peper en zout. Haal het vlees uit de pan en hou warm.
-
4 Giet de cognac bij het braadvocht en laat 1 à 2 min. koken op een hoog vuur. Voeg het plantaardig alternatief voor room en de aalbessengelei toe, en laat inkoken tot een lichtgebonden saus.
-
Afwerking:
-
Snij het vlees in heel dunne sneetjes, lepel er de saus over en dien op met gekookte aardappelen. Geef er peertjes of gestoofd witloof bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Kasteelbier Donker Wijn Tautavel Réserve - Gérard Bertrand A.O.P. Côtes du Roussillon Villages