- Bewaar

- Bewaar
Exotische crumble
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 190 °C.
-
Snij de koude boter in klontjes en meng met de bloem, het kokospoeder, de suiker en de gember. Kneed met uw vingers tot een kruimelig deeg.
-
Snij de geschilde mango en de ananas in blokjes van 1 cm.
-
Verdeel het fruit over een ovenschaal en bedek met het deeg.
-
Zet 20 à 25 min. in de voorverwarmde oven tot de crumble mooi goudbruin is.
-
Afwerking:
-
Serveer eventueel met een bolletje vanille-ijs.
U kan suiker vervangen door stevia, bv. Pure Via poeder. Het zoet 10 keer meer dan suiker. Voor 100 g suiker heeft u dus maar 10 g Pure Via nodig.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 190 °C.
-
Snij de koude boter in klontjes en meng met de bloem, het kokospoeder, de suiker en de gember. Kneed met uw vingers tot een kruimelig deeg.
-
Snij de geschilde mango en de ananas in blokjes van 1 cm.
-
Verdeel het fruit over een ovenschaal en bedek met het deeg.
-
Zet 20 à 25 min. in de voorverwarmde oven tot de crumble mooi goudbruin is.
-
Afwerking:
-
Serveer eventueel met een bolletje vanille-ijs.
U kan suiker vervangen door stevia, bv. Pure Via poeder. Het zoet 10 keer meer dan suiker. Voor 100 g suiker heeft u dus maar 10 g Pure Via nodig.