- Bewaar

- Bewaar
Exotische groentesoep
Onze drankensuggesties
Wijn Viña Tarapacá Sauvignon Blanc Chili Wijn Stonecross Pinotage Zuid-Afrika
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Snipper de ui fijn.
-
Snij de wortelen in fijne schijfjes.
-
Halveer de courgette eerst in de lengte en snij vervolgens in plakjes van 1/2 cm dik.
-
Bereiding:
-
Verhit 3 eetl. olijfolie in een grote kookpot. Stoof de fijngesnipperde ui en de fijne wortelschijfjes enkele minuten. Leng aan met 1 kop groentebouillon, dek af en laat 5 min. koken op een zacht vuurtje.
-
Voeg de plakjes courgette, de diepgevroren peultjes en de sojascheuten toe (diepvries niet ontdooien) en laat enkele minuutjes stoven. Leng aan met de resterende groentebouillon en 3 à 4 eetl. sojasaus. Dek af en laat 10 à 15 min. zachtjes koken. Voeg een beetje zout toe (de sojasaus is al gezouten) en kruid met peper. Werk af met fijngesnipperde bieslook.
-
Bak de vegetarische cutlets 4 min. aan elke zijde in 3 eetl. olijfolie. Snij in stukjes.
-
Afwerking:
-
Giet de hete soep in borden en verdeel er enkele stukjes cutlets over.
Onze drankensuggesties
Wijn Viña Tarapacá Sauvignon Blanc Chili Wijn Stonecross Pinotage Zuid-Afrika
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Snipper de ui fijn.
-
Snij de wortelen in fijne schijfjes.
-
Halveer de courgette eerst in de lengte en snij vervolgens in plakjes van 1/2 cm dik.
-
Bereiding:
-
Verhit 3 eetl. olijfolie in een grote kookpot. Stoof de fijngesnipperde ui en de fijne wortelschijfjes enkele minuten. Leng aan met 1 kop groentebouillon, dek af en laat 5 min. koken op een zacht vuurtje.
-
Voeg de plakjes courgette, de diepgevroren peultjes en de sojascheuten toe (diepvries niet ontdooien) en laat enkele minuutjes stoven. Leng aan met de resterende groentebouillon en 3 à 4 eetl. sojasaus. Dek af en laat 10 à 15 min. zachtjes koken. Voeg een beetje zout toe (de sojasaus is al gezouten) en kruid met peper. Werk af met fijngesnipperde bieslook.
-
Bak de vegetarische cutlets 4 min. aan elke zijde in 3 eetl. olijfolie. Snij in stukjes.
-
Afwerking:
-
Giet de hete soep in borden en verdeel er enkele stukjes cutlets over.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Viña Tarapacá Sauvignon Blanc Chili Wijn Stonecross Pinotage Zuid-Afrika