Exotische salade met gemarineerde tofoe
Exotische salade met gemarineerde tofoe

Exotische salade met gemarineerde tofoe

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 519 kcal
Vet 39.3 g
Koolhydraat 24.9 g
Eiwit 16.5 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (15 min. + 15 min. marineren)

  3. Snipper de lente-uitjes fijn.

  4. Snij de Romeinse slaharten in reepjes.

  5. Maak de marinade: meng de sojasaus, de ketjap, de extra vierge olijfolie en de sesamolie.

  6. Snij de tofoe in blokjes van 1 cm en meng onder de marinade. Laat 15 min. marineren.

  7. Snij de avocado's en de mango's in blokjes.

  8. Bereiding:
  9. Meng de reepjes sla met de sojascheuten, de lente-uitjes en de mango- en avocadoblokjes.

  10. Rooster de cashewnoten mooi bruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Hak grof.

  11. Verhit de rijstolie in een pan en bak de uitgelekte tofoeblokjes goudbruin. Zet de marinade opzij.

  12. Giet de overgebleven marinade over de salade en meng goed.

  13. Werk de salade af met de gebakken tofoeblokjes en de grofgehakte cashewnoten.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (15 min. + 15 min. marineren)

  3. Snipper de lente-uitjes fijn.

  4. Snij de Romeinse slaharten in reepjes.

  5. Maak de marinade: meng de sojasaus, de ketjap, de extra vierge olijfolie en de sesamolie.

  6. Snij de tofoe in blokjes van 1 cm en meng onder de marinade. Laat 15 min. marineren.

  7. Snij de avocado's en de mango's in blokjes.

  8. Bereiding:
  9. Meng de reepjes sla met de sojascheuten, de lente-uitjes en de mango- en avocadoblokjes.

  10. Rooster de cashewnoten mooi bruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Hak grof.

  11. Verhit de rijstolie in een pan en bak de uitgelekte tofoeblokjes goudbruin. Zet de marinade opzij.

  12. Giet de overgebleven marinade over de salade en meng goed.

  13. Werk de salade af met de gebakken tofoeblokjes en de grofgehakte cashewnoten.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 519 kcal
Vet 39.3 g
Koolhydraat 24.9 g
Eiwit 16.5 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Duvel Sterk blond bier Wijn Casa Mayor Chardonnay Old Vines Colchagua Valley - Chili

Bekijk het recept digitaal