Fakkels met limoenkorianderdipsaus
Fakkels met limoenkorianderdipsaus

Fakkels met limoenkorianderdipsaus

15 min.
Aperitiefhapje
8 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 116 kcal
Vet 9.6 g
Koolhydraat 1.7 g
Eiwit 5.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Rasp de schil van de limoen (niet het wit) en pers de limoen (u hebt 1 eetl. sap nodig).

  2. Snipper de koriander fijn.

  3. Meng de yoghurt met het limoensap, de limoenzeste en de fijngesnipperde koriander. Kruid met zwarte peper en zout. Dek af en zet koel weg tot gebruik.

  4. Bak de fakkels gedurende 5 min. op een hete barbecue.

  5. Serveer de fakkels met de limoen-korianderdipsaus.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Rasp de schil van de limoen (niet het wit) en pers de limoen (u hebt 1 eetl. sap nodig).

  2. Snipper de koriander fijn.

  3. Meng de yoghurt met het limoensap, de limoenzeste en de fijngesnipperde koriander. Kruid met zwarte peper en zout. Dek af en zet koel weg tot gebruik.

  4. Bak de fakkels gedurende 5 min. op een hete barbecue.

  5. Serveer de fakkels met de limoen-korianderdipsaus.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 116 kcal
Vet 9.6 g
Koolhydraat 1.7 g
Eiwit 5.2 g

Bekijk het recept digitaal