- Bewaar

- Bewaar
Fakkels van gemarineerd spek met couscous en gegrilde groenten
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Château Artix `Les Murailles' A.O.P. Minervois
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Bereiding in de keuken (20 min.)
-
Snij elk sneetje spek in 3 lange repen tot op 2 cm van de bovenkant (de sneetjes moeten bovenaan nog samenhangen). Prik een brochettestokje in het midden van het ongesneden stuk en vlecht de 3 repen rond het brochettestokje. Doe hetzelfde voor de 3 overige sneetjes spek.
-
Doe de couscous in een kom en overgiet met de hete bouillon. Dek af en laat 10 min. zwellen. Maak los met een vork.
-
Snipper intussen de rode ui heel fijn en snij de champignons in schijfjes.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de rode ui 2 min. Voeg de champignons toe en bak nog 5 min.
-
Voeg de diepgevroren gegrilde groenten toe en laat nog 5 min. garen. Kruid met de oregano, peper en zout.
-
Bereiding:
-
Bereiding op de barbecue
-
Bak de spekfakkels 10 min. op een hete barbecue en draai regelmatig om.
-
Afwerking:
-
Serveer de fakkels met de couscous, de gebakken groenten en de rucola.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding (15 min.) 1 Overgiet 30 g couscous met 1/2 dl heet water en laat 10 min. afgedekt zwellen. 2 Snipper intussen 80 g champignons en 20 g rucola fijn. 3 Verhit 1 koffiel. plantaardige olie in een kookpot en bak de champignons 5 min. Voeg de rucola toe en laat slinken. 4 Meng de groenten onder de couscous en mix fijn.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Château Artix `Les Murailles' A.O.P. Minervois
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Bereiding in de keuken (20 min.)
-
Snij elk sneetje spek in 3 lange repen tot op 2 cm van de bovenkant (de sneetjes moeten bovenaan nog samenhangen). Prik een brochettestokje in het midden van het ongesneden stuk en vlecht de 3 repen rond het brochettestokje. Doe hetzelfde voor de 3 overige sneetjes spek.
-
Doe de couscous in een kom en overgiet met de hete bouillon. Dek af en laat 10 min. zwellen. Maak los met een vork.
-
Snipper intussen de rode ui heel fijn en snij de champignons in schijfjes.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de rode ui 2 min. Voeg de champignons toe en bak nog 5 min.
-
Voeg de diepgevroren gegrilde groenten toe en laat nog 5 min. garen. Kruid met de oregano, peper en zout.
-
Bereiding:
-
Bereiding op de barbecue
-
Bak de spekfakkels 10 min. op een hete barbecue en draai regelmatig om.
-
Afwerking:
-
Serveer de fakkels met de couscous, de gebakken groenten en de rucola.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding (15 min.) 1 Overgiet 30 g couscous met 1/2 dl heet water en laat 10 min. afgedekt zwellen. 2 Snipper intussen 80 g champignons en 20 g rucola fijn. 3 Verhit 1 koffiel. plantaardige olie in een kookpot en bak de champignons 5 min. Voeg de rucola toe en laat slinken. 4 Meng de groenten onder de couscous en mix fijn.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Château Artix `Les Murailles' A.O.P. Minervois