- Bewaar

- Bewaar
Farfalle met kippengehakt en Italiaanse groentesaus
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Diable Rose A.O.P. Saint Mont
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de champignons in 4.
-
Rasp de parmezaan.
-
Snipper de ui, het knoflook en de oregano fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een hoge kookpot en stoof de ui en het knoflook glazig.
-
Voeg de champignons en de diepgevroren paprikareepjes toe en laat 5 min. stoven. Kruid met peper en zout.
-
Overgiet met de tomatenstukjes en de groentebouillon. Kruid met de Italiaanse kruiden. Voeg de farfalle toe en meng goed. Breng aan de kook en zet het vuur daarna lager. Laat 12 min. afgedekt sudderen.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan. Bak het gehakt goudbruin en maak los met een vork. Laat nog 5 min. onafgedekt sudderen.
-
Meng de helft van de parmezaan en de helft van de oregano onder de pasta. Meng er het gehakt onder.
-
Afwerking:
-
Schep de pasta op de borden en bestrooi met de rest van de parmezaan en de oregano.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Diable Rose A.O.P. Saint Mont
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de champignons in 4.
-
Rasp de parmezaan.
-
Snipper de ui, het knoflook en de oregano fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een hoge kookpot en stoof de ui en het knoflook glazig.
-
Voeg de champignons en de diepgevroren paprikareepjes toe en laat 5 min. stoven. Kruid met peper en zout.
-
Overgiet met de tomatenstukjes en de groentebouillon. Kruid met de Italiaanse kruiden. Voeg de farfalle toe en meng goed. Breng aan de kook en zet het vuur daarna lager. Laat 12 min. afgedekt sudderen.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan. Bak het gehakt goudbruin en maak los met een vork. Laat nog 5 min. onafgedekt sudderen.
-
Meng de helft van de parmezaan en de helft van de oregano onder de pasta. Meng er het gehakt onder.
-
Afwerking:
-
Schep de pasta op de borden en bestrooi met de rest van de parmezaan en de oregano.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Diable Rose A.O.P. Saint Mont