Farfalle met lentegroenten
Farfalle met lentegroenten

Farfalle met lentegroenten

Bijgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 587 kcal
Vet 19.9 g
Verzadigd vet 7 g
Koolhydraat 75.8 g
Suiker 4.6 g
Vezel 4.3 g
Eiwit 24.3 g
Zout 0.5 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Verwijder het harde uiteinde van de aspergepunten en snij in 3.

  3. Rasp de parmezaan.

  4. Snipper het knoflook en de peterselie fijn. Meng onder de Griekse yoghurt en kruid met peper en zout.

  5. Rooster de pijnboompitten in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.

  6. Bereiding:
  7. Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Voeg de laatste 4 min. de aspergepunten toe. Giet af.

  8. Meng 2/3 van de spinazie en de pijnboompitten onder de pasta. Breng op smaak met de olijfolie, peper en zout.

  9. Bestrooi met de parmezaan en de rest van de spinazie. Serveer met de yoghurt.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Verwijder het harde uiteinde van de aspergepunten en snij in 3.

  3. Rasp de parmezaan.

  4. Snipper het knoflook en de peterselie fijn. Meng onder de Griekse yoghurt en kruid met peper en zout.

  5. Rooster de pijnboompitten in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.

  6. Bereiding:
  7. Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Voeg de laatste 4 min. de aspergepunten toe. Giet af.

  8. Meng 2/3 van de spinazie en de pijnboompitten onder de pasta. Breng op smaak met de olijfolie, peper en zout.

  9. Bestrooi met de parmezaan en de rest van de spinazie. Serveer met de yoghurt.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 587 kcal
Vet 19.9 g
Verzadigd vet 7 g
Koolhydraat 75.8 g
Suiker 4.6 g
Vezel 4.3 g
Eiwit 24.3 g
Zout 0.5 g

Bekijk het recept digitaal