- Bewaar

- Bewaar
Farfalle met lentegroenten
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwijder het harde uiteinde van de aspergepunten en snij in 3.
-
Rasp de parmezaan.
-
Snipper het knoflook en de peterselie fijn. Meng onder de Griekse yoghurt en kruid met peper en zout.
-
Rooster de pijnboompitten in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Voeg de laatste 4 min. de aspergepunten toe. Giet af.
-
Meng 2/3 van de spinazie en de pijnboompitten onder de pasta. Breng op smaak met de olijfolie, peper en zout.
-
Bestrooi met de parmezaan en de rest van de spinazie. Serveer met de yoghurt.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwijder het harde uiteinde van de aspergepunten en snij in 3.
-
Rasp de parmezaan.
-
Snipper het knoflook en de peterselie fijn. Meng onder de Griekse yoghurt en kruid met peper en zout.
-
Rooster de pijnboompitten in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Voeg de laatste 4 min. de aspergepunten toe. Giet af.
-
Meng 2/3 van de spinazie en de pijnboompitten onder de pasta. Breng op smaak met de olijfolie, peper en zout.
-
Bestrooi met de parmezaan en de rest van de spinazie. Serveer met de yoghurt.