- Bewaar

- Bewaar
Fettuccine met champignons en zongedroogde tomaten
Onze drankensuggesties
Bier Grimbergen Blond Abdijbier Wijn Domaine de Tout-Vent A.O.P. Côtes du Rhône
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Snij de champignons in 6 en de zongedroogde tomaten in reepjes.
-
Scheur de basilicumblaadjes.
-
Snij schilfers van de parmezaan met een dunschiller.
-
Bereiding:
-
Kook de fettuccine in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de fijngesnipperde ui en het knoflook glazig. Voeg de champignons toe en bak 5 min. Kruid met peper en zout.
-
Voeg de reepjes zongedroogde tomaat, de olijventapenade en 2 eetl. olijfolie toe. Meng goed.
-
Meng de pasta met de champignonmengeling. Bestrooi met het basilicum en de parmezaanschilfers.
Onze drankensuggesties
Bier Grimbergen Blond Abdijbier Wijn Domaine de Tout-Vent A.O.P. Côtes du Rhône
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Snij de champignons in 6 en de zongedroogde tomaten in reepjes.
-
Scheur de basilicumblaadjes.
-
Snij schilfers van de parmezaan met een dunschiller.
-
Bereiding:
-
Kook de fettuccine in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de fijngesnipperde ui en het knoflook glazig. Voeg de champignons toe en bak 5 min. Kruid met peper en zout.
-
Voeg de reepjes zongedroogde tomaat, de olijventapenade en 2 eetl. olijfolie toe. Meng goed.
-
Meng de pasta met de champignonmengeling. Bestrooi met het basilicum en de parmezaanschilfers.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Grimbergen Blond Abdijbier Wijn Domaine de Tout-Vent A.O.P. Côtes du Rhône