- Bewaar

- Bewaar
Fettuccine met wortelcurry en kaasburger
Onze drankensuggesties
Wijn Brindisi Rosso D.O.C. | Piana del Sole | Puglia | Italië Wijn Roodeberg rood | Western Cape - KWV | Zuid-Afrika
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de wortelen in blokjes van 1 cm.
-
Snipper de sjalotten en de koriander fijn.
-
Bereiding:
-
Breng de groentebouillon aan de kook, voeg de blokjes wortel en de fijngesnipperde sjalot toe en laat 10 min. garen.
-
Kook ondertussen de fettucine gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
-
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de kaasburgers 5 à 7 min. aan elke kant.
-
Voeg de kokosmelk en de currypasta toe aan de wortelen en laat nog even koken. Bind lichtjes met instantsausbinder en kruid naar smaak bij met peper en zout.
-
Giet de pasta af en meng onder de wortelen.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pasta met de wortelen over de borden. Bestrooi met de fijngesnipperde koriander en serveer met een kaasburger.
Voor een frisse toets: snij een steeltje citroengras in de lengte doormidden en voeg samen met de wortelen toe in stap 1 van de bereiding. Verwijder de steeltjes citroengras wanneer u de pasta onder de wortelen mengt.
Onze drankensuggesties
Wijn Brindisi Rosso D.O.C. | Piana del Sole | Puglia | Italië Wijn Roodeberg rood | Western Cape - KWV | Zuid-Afrika
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de wortelen in blokjes van 1 cm.
-
Snipper de sjalotten en de koriander fijn.
-
Bereiding:
-
Breng de groentebouillon aan de kook, voeg de blokjes wortel en de fijngesnipperde sjalot toe en laat 10 min. garen.
-
Kook ondertussen de fettucine gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
-
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de kaasburgers 5 à 7 min. aan elke kant.
-
Voeg de kokosmelk en de currypasta toe aan de wortelen en laat nog even koken. Bind lichtjes met instantsausbinder en kruid naar smaak bij met peper en zout.
-
Giet de pasta af en meng onder de wortelen.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pasta met de wortelen over de borden. Bestrooi met de fijngesnipperde koriander en serveer met een kaasburger.
Voor een frisse toets: snij een steeltje citroengras in de lengte doormidden en voeg samen met de wortelen toe in stap 1 van de bereiding. Verwijder de steeltjes citroengras wanneer u de pasta onder de wortelen mengt.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Brindisi Rosso D.O.C. | Piana del Sole | Puglia | Italië Wijn Roodeberg rood | Western Cape - KWV | Zuid-Afrika