Fishburgers met tartaar en witloofsalade
Fishburgers met tartaar en witloofsalade

Fishburgers met tartaar en witloofsalade

20 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 402 kcal
Energie 1682 kj
Vet 16.3 g
Verzadigd vet 1.8 g
Koolhydraat 43.5 g
Suiker 5.2 g
Vezel 4.2 g
Eiwit 18.9 g
Zout 1.5 g
natrium 0.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 20 min.

    Maak de kabeljauwburgers klaar (instructies: zie verpakking).

  2. Snij intussen de hamburgerbroodjes open en toast ze lichtjes in een droge pan of onder de grill.

  3. Verwijder de harde kern uit het witloof en snij de rest in heel fijne reepjes. Meng onder de veldsla.

  4. Beleg de broodjes met de kabeljauwburgers, een beetje tartaarsaus en witloofsalade. Geef er de rest van de witloofsalade apart bij.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 20 min.

    Maak de kabeljauwburgers klaar (instructies: zie verpakking).

  2. Snij intussen de hamburgerbroodjes open en toast ze lichtjes in een droge pan of onder de grill.

  3. Verwijder de harde kern uit het witloof en snij de rest in heel fijne reepjes. Meng onder de veldsla.

  4. Beleg de broodjes met de kabeljauwburgers, een beetje tartaarsaus en witloofsalade. Geef er de rest van de witloofsalade apart bij.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 402 kcal
Energie 1682 kj
Vet 16.3 g
Verzadigd vet 1.8 g
Koolhydraat 43.5 g
Suiker 5.2 g
Vezel 4.2 g
Eiwit 18.9 g
Zout 1.5 g
natrium 0.6 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Mâcon-Chardonnay A.O.P. 'L'Originel' Cave de Lugny Bier Grimbergen Blond Blond abdijbier

Bekijk het recept digitaal