- Bewaar

- Bewaar
Fishburgers met tartaar en witloofsalade
Onze drankensuggesties
Wijn Mâcon-Chardonnay A.O.P. 'L'Originel' Cave de Lugny Bier Grimbergen Blond Blond abdijbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
Maak de kabeljauwburgers klaar (instructies: zie verpakking).
-
Snij intussen de hamburgerbroodjes open en toast ze lichtjes in een droge pan of onder de grill.
-
Verwijder de harde kern uit het witloof en snij de rest in heel fijne reepjes. Meng onder de veldsla.
-
Beleg de broodjes met de kabeljauwburgers, een beetje tartaarsaus en witloofsalade. Geef er de rest van de witloofsalade apart bij.
Onze drankensuggesties
Wijn Mâcon-Chardonnay A.O.P. 'L'Originel' Cave de Lugny Bier Grimbergen Blond Blond abdijbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
Maak de kabeljauwburgers klaar (instructies: zie verpakking).
-
Snij intussen de hamburgerbroodjes open en toast ze lichtjes in een droge pan of onder de grill.
-
Verwijder de harde kern uit het witloof en snij de rest in heel fijne reepjes. Meng onder de veldsla.
-
Beleg de broodjes met de kabeljauwburgers, een beetje tartaarsaus en witloofsalade. Geef er de rest van de witloofsalade apart bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Mâcon-Chardonnay A.O.P. 'L'Originel' Cave de Lugny Bier Grimbergen Blond Blond abdijbier