- Bewaar

- Bewaar
Forel in papillot met walnotencouscous
Onze drankensuggesties
Wijn Riesling `Réserve' A.O.P. Alsace Caves de Bennwihr Wijn Las Mulas Sauvignon Blanc Reserve Miguel Torres Central Valley - Chili
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Laat de forellen oppervlakkig ontdooien en dep droog met keukenpapier.
-
Snipper de lente-uitjes en de platte peterselie fijn.
-
Kraak de walnoten en hak fijn tot u 4 eetl. hebt.
-
Snij de citroen in 8 dunne schijfjes.
-
Bereiding:
-
Doe het tarwegriesmeel in een grote kom en overgiet met de visbouillon. Laat 7 min. zwellen. Maak los met een vork en meng er 3 eetl. olijfolie onder.
-
Meng de lente-ui en de fijngesnipperde peterselie, 3/4 van de walnoten onder het tarwegriesmeel en breng op smaak met peper en zout.
-
Plaats de forellen op 6 grote vellen aluminiumfolie en vul ze op met de couscous. Besprenkel de forellen met 2 eetl. olijfolie en doe er de rest van de walnoten bij. Leg telkens 2 schijfjes citroen op elke forel en plooi de aluminiumfolie goed dicht.
-
Leg de forellen op een bakplaat en zet 30 à 35 min. in een op 180 °C voorverwarmde oven. U kan dit ook doen op de barbecue.
-
Afwerking:
-
Serveer met een stukje brood en een slaatje.
Onze drankensuggesties
Wijn Riesling `Réserve' A.O.P. Alsace Caves de Bennwihr Wijn Las Mulas Sauvignon Blanc Reserve Miguel Torres Central Valley - Chili
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Laat de forellen oppervlakkig ontdooien en dep droog met keukenpapier.
-
Snipper de lente-uitjes en de platte peterselie fijn.
-
Kraak de walnoten en hak fijn tot u 4 eetl. hebt.
-
Snij de citroen in 8 dunne schijfjes.
-
Bereiding:
-
Doe het tarwegriesmeel in een grote kom en overgiet met de visbouillon. Laat 7 min. zwellen. Maak los met een vork en meng er 3 eetl. olijfolie onder.
-
Meng de lente-ui en de fijngesnipperde peterselie, 3/4 van de walnoten onder het tarwegriesmeel en breng op smaak met peper en zout.
-
Plaats de forellen op 6 grote vellen aluminiumfolie en vul ze op met de couscous. Besprenkel de forellen met 2 eetl. olijfolie en doe er de rest van de walnoten bij. Leg telkens 2 schijfjes citroen op elke forel en plooi de aluminiumfolie goed dicht.
-
Leg de forellen op een bakplaat en zet 30 à 35 min. in een op 180 °C voorverwarmde oven. U kan dit ook doen op de barbecue.
-
Afwerking:
-
Serveer met een stukje brood en een slaatje.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Riesling `Réserve' A.O.P. Alsace Caves de Bennwihr Wijn Las Mulas Sauvignon Blanc Reserve Miguel Torres Central Valley - Chili