- Bewaar

- Bewaar
Forel op Ardense wijze met broccoli en aardappelen
Onze drankensuggesties
Vin Pinot Blanc « Réserve Particulière » A.O.P. Alsace Wolfberger Bière La Cambre Blonde Bière d'abbaye blonde
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Ontdooien + 35 min.
Laat de forel oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Schil de aardappelen en snij in kleine blokjes. Verdeel de broccoli in kleine roosjes. Meng alles en besprenkel met 1/3 van de olijfolie, peper en zout.
-
Snipper de sjalotten en het bieslook fijn.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Trek voorzichtig elke forel in de lengte open en stop 1/2 el fijngesnipperd bieslook in elke vis. Kruid naar smaak met peper en zout. Vouw opnieuw dicht en wikkel in 3 sneetjes spek. Leg de forellen naast elkaar in een ovenschaal en besprenkel met de rest van de olijfolie. Verdeel er de aardappelen en broccoli rond. Zet 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Breng intussen de witte wijn samen met de fijngesnipperde sjalotjes aan de kook in een steelpannetje. Voeg de visfond toe als de wijn bijna ingekookt is en laat nog 2 min. koken. Neem van het vuur en klop er de koude boter beetje bij beetje onder. Kruid met de rest van het bieslook, peper en zout.
-
Leg op elk bord een forel met wat aardappelen en broccoli. Lepel er de saus rond.
Onze drankensuggesties
Vin Pinot Blanc « Réserve Particulière » A.O.P. Alsace Wolfberger Bière La Cambre Blonde Bière d'abbaye blonde
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Ontdooien + 35 min.
Laat de forel oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Schil de aardappelen en snij in kleine blokjes. Verdeel de broccoli in kleine roosjes. Meng alles en besprenkel met 1/3 van de olijfolie, peper en zout.
-
Snipper de sjalotten en het bieslook fijn.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Trek voorzichtig elke forel in de lengte open en stop 1/2 el fijngesnipperd bieslook in elke vis. Kruid naar smaak met peper en zout. Vouw opnieuw dicht en wikkel in 3 sneetjes spek. Leg de forellen naast elkaar in een ovenschaal en besprenkel met de rest van de olijfolie. Verdeel er de aardappelen en broccoli rond. Zet 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Breng intussen de witte wijn samen met de fijngesnipperde sjalotjes aan de kook in een steelpannetje. Voeg de visfond toe als de wijn bijna ingekookt is en laat nog 2 min. koken. Neem van het vuur en klop er de koude boter beetje bij beetje onder. Kruid met de rest van het bieslook, peper en zout.
-
Leg op elk bord een forel met wat aardappelen en broccoli. Lepel er de saus rond.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Vin Pinot Blanc « Réserve Particulière » A.O.P. Alsace Wolfberger Bière La Cambre Blonde Bière d'abbaye blonde