- Bewaar

- Bewaar
Frieten van zoete aardappel met champignonbrochette en fetaslaatje
Onze drankensuggesties
Wijn Jardin des Cigales Grenache-Vermentino, I.G.P. Pays d'Oc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
BEREIDING IN DE KEUKEN (15 min.)
-
Meng 4 eetl. olijfolie met 1 eetl. kruidenmix `Country Potatoes'.
-
Wrijf de ongeschilde zoete aardappelen goed schoon onder koud water en snij in lange repen van 1 cm dik. Bestrijk met de gekruide olijfolie.
-
Snipper de lente-uitjes fijn en prak de feta grof met een vork.
-
Hak de hazelnoten grof (dat gaat makkelijk als u ze in plastic zakje steekt en er met een deegrol of glazen fles over rolt). Meng samen met de lente-uitjes onder de feta.
-
Meng de Provençaalse kruiden onder 2 eetl. olijfolie.
-
Steek de champignons op brochettestokjes en bestrijk ze met de Provençaalse olijfolie.
-
Meng 3 eetl. olijfolie met de frambozenazijn, de honing, peper en zout.
-
BEREIDING OP DE BARBECUE (10 min.)
-
Bak de zoete aardappelen ± 5 min. op een matig warme barbecue.
-
Bak intussen de champignonbrochettes ± 5 min. en draai geregeld om.
-
Verdeel de veldsla over de borden en besprenkel met de vinaigrette. Verdeel er de fetamengeling over.
Onze drankensuggesties
Wijn Jardin des Cigales Grenache-Vermentino, I.G.P. Pays d'Oc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
BEREIDING IN DE KEUKEN (15 min.)
-
Meng 4 eetl. olijfolie met 1 eetl. kruidenmix `Country Potatoes'.
-
Wrijf de ongeschilde zoete aardappelen goed schoon onder koud water en snij in lange repen van 1 cm dik. Bestrijk met de gekruide olijfolie.
-
Snipper de lente-uitjes fijn en prak de feta grof met een vork.
-
Hak de hazelnoten grof (dat gaat makkelijk als u ze in plastic zakje steekt en er met een deegrol of glazen fles over rolt). Meng samen met de lente-uitjes onder de feta.
-
Meng de Provençaalse kruiden onder 2 eetl. olijfolie.
-
Steek de champignons op brochettestokjes en bestrijk ze met de Provençaalse olijfolie.
-
Meng 3 eetl. olijfolie met de frambozenazijn, de honing, peper en zout.
-
BEREIDING OP DE BARBECUE (10 min.)
-
Bak de zoete aardappelen ± 5 min. op een matig warme barbecue.
-
Bak intussen de champignonbrochettes ± 5 min. en draai geregeld om.
-
Verdeel de veldsla over de borden en besprenkel met de vinaigrette. Verdeel er de fetamengeling over.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Jardin des Cigales Grenache-Vermentino, I.G.P. Pays d'Oc