- Bewaar

- Bewaar
Gamba’s met zuiderse groenten uit de oven
Onze drankensuggesties
Wijn Roero Arneis D.O.C.G. ‘Ghita’ Borgo Lame Piemonte - Italië Bier Saison Dupont Saison
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
15 min. + 20 min. in de oven
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de puntpaprika’s en snij het vruchtvlees in reepjes. Snij de rode uien in fijne halvemaantjes. Snij de courgette in schijfjes van 1/2 cm dik.
-
Meng de groenten en de rode ui met de krieltjes en de helft van de olijfolie. Kruid met peper en zout. Verdeel over een bakplaat met bakpapier en zet 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Meng ondertussen de Mexicaanse kruiden met de rest van de olijfolie en kruid met peper en zout.
-
Schik de laatste ± 10 min. de gamba’s op de groenten en laat mee opwarmen in de oven.
-
Verdeel de groenten samen met de gamba’s over de borden en lepel de kruidenmengeling over de gamba’s.
Onze drankensuggesties
Wijn Roero Arneis D.O.C.G. ‘Ghita’ Borgo Lame Piemonte - Italië Bier Saison Dupont Saison
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
15 min. + 20 min. in de oven
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de puntpaprika’s en snij het vruchtvlees in reepjes. Snij de rode uien in fijne halvemaantjes. Snij de courgette in schijfjes van 1/2 cm dik.
-
Meng de groenten en de rode ui met de krieltjes en de helft van de olijfolie. Kruid met peper en zout. Verdeel over een bakplaat met bakpapier en zet 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Meng ondertussen de Mexicaanse kruiden met de rest van de olijfolie en kruid met peper en zout.
-
Schik de laatste ± 10 min. de gamba’s op de groenten en laat mee opwarmen in de oven.
-
Verdeel de groenten samen met de gamba’s over de borden en lepel de kruidenmengeling over de gamba’s.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Roero Arneis D.O.C.G. ‘Ghita’ Borgo Lame Piemonte - Italië Bier Saison Dupont Saison