- Bewaar

- Bewaar
Gebakken inktvis met zuiderse pasta
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Jardin des Cigales Grenache-Vermentino I.G.P. Pays d'Oc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de inktvistubes oppervlakkig ontdooien. Maak met een scherp mesje of een schaar inkepingen tot in de helft van elke inktvistube. Snij niet volledig door.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in blokjes van 1 cm.
-
Snij de tomaten in blokjes van 1 cm.
-
Snipper de rode ui en het knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de rode ui en het knoflook 1 min.
-
Voeg de paprika en de tomaten toe en laat ± 10 min. sudderen op een zacht vuur.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de inktvistubes 10 min. goudbruin. Kruid met de Italiaanse kruidenmix, peper en zout.
-
Meng de groenten onder de pasta.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pasta over de borden en schik er telkens 1 inktvistube op.
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Jardin des Cigales Grenache-Vermentino I.G.P. Pays d'Oc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de inktvistubes oppervlakkig ontdooien. Maak met een scherp mesje of een schaar inkepingen tot in de helft van elke inktvistube. Snij niet volledig door.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in blokjes van 1 cm.
-
Snij de tomaten in blokjes van 1 cm.
-
Snipper de rode ui en het knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de rode ui en het knoflook 1 min.
-
Voeg de paprika en de tomaten toe en laat ± 10 min. sudderen op een zacht vuur.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de inktvistubes 10 min. goudbruin. Kruid met de Italiaanse kruidenmix, peper en zout.
-
Meng de groenten onder de pasta.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pasta over de borden en schik er telkens 1 inktvistube op.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Jardin des Cigales Grenache-Vermentino I.G.P. Pays d'Oc