- Bewaar

- Bewaar
Gebakken kalfsnede met citroen-kappertjessaus en kroketjes
Onze drankensuggesties
Bier Cuvée des Trolls Sterk blond bier Wijn Vermentino di Sardegna D.O.C. `La Cala' Sella & Mosca Sardegna - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij elke kalfssnede in stukjes en haal ze door de bloem.
-
Snij de sjalotten in fijne ringen.
-
Snij 8 schijfjes van de citroenen en pers de rest uit.
-
Bereiding:
-
Verhit de arachideolie samen met de boter in een pan en bak het kalfsvlees 1 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout. Voeg de uitgelekte kappertjes, het citroensap en de schijfjes citroen toe. Kook nog 1 min. en voeg 1 dl water toe.
-
Bak ondertussen de kroketten 3 à 4 min. in een friteuse op 175 °C.
-
Meng de slamix met de olijven en sjalotjes.
-
Afwerking:
-
Serveer het gebakken kalfsvlees met de citroen en kappertjes, de kroketten en de salade. Werk af met de vinaigrette.
Onze drankensuggesties
Bier Cuvée des Trolls Sterk blond bier Wijn Vermentino di Sardegna D.O.C. `La Cala' Sella & Mosca Sardegna - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij elke kalfssnede in stukjes en haal ze door de bloem.
-
Snij de sjalotten in fijne ringen.
-
Snij 8 schijfjes van de citroenen en pers de rest uit.
-
Bereiding:
-
Verhit de arachideolie samen met de boter in een pan en bak het kalfsvlees 1 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout. Voeg de uitgelekte kappertjes, het citroensap en de schijfjes citroen toe. Kook nog 1 min. en voeg 1 dl water toe.
-
Bak ondertussen de kroketten 3 à 4 min. in een friteuse op 175 °C.
-
Meng de slamix met de olijven en sjalotjes.
-
Afwerking:
-
Serveer het gebakken kalfsvlees met de citroen en kappertjes, de kroketten en de salade. Werk af met de vinaigrette.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Cuvée des Trolls Sterk blond bier Wijn Vermentino di Sardegna D.O.C. `La Cala' Sella & Mosca Sardegna - Italië