- Bewaar

- Bewaar
Gebakken zalm en broccoli met teriyakisaus
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Abdijbier Wijn Viña Sol - Torres D.O. Catalunya Spanje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de zalmfilet in 4 gelijke stukken.
-
Verdeel de broccoli's in kleine roosjes.
-
Hak de cashewnoten en de korianderblaadjes fijn.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Leg de stukken zalm in een ovenschotel, kruid met zwarte peper en zout en besprenkel met de sesamolie. Zet de schotel 15 min. in de voorverwarmde oven.
-
Kook ondertussen de noedels gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit de rijstolie in een pan en voeg de broccoliroosjes toe. Dek de pan af en bak 3 min. op een hoog vuur. Schud de pan regelmatig.
-
Voeg de teriyakisaus toe en laat nog 5 min. bakken op een zachter vuur.
-
Voeg de uitgelekte noedels toe en meng onder de broccoli.
-
Afwerking:
-
Verdeel de noedels en de broccoli over de borden en leg er een stukje zalm bij. Garneer met fijngehakte korianderblaadjes en cashewnoten.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Abdijbier Wijn Viña Sol - Torres D.O. Catalunya Spanje
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de zalmfilet in 4 gelijke stukken.
-
Verdeel de broccoli's in kleine roosjes.
-
Hak de cashewnoten en de korianderblaadjes fijn.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Leg de stukken zalm in een ovenschotel, kruid met zwarte peper en zout en besprenkel met de sesamolie. Zet de schotel 15 min. in de voorverwarmde oven.
-
Kook ondertussen de noedels gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit de rijstolie in een pan en voeg de broccoliroosjes toe. Dek de pan af en bak 3 min. op een hoog vuur. Schud de pan regelmatig.
-
Voeg de teriyakisaus toe en laat nog 5 min. bakken op een zachter vuur.
-
Voeg de uitgelekte noedels toe en meng onder de broccoli.
-
Afwerking:
-
Verdeel de noedels en de broccoli over de borden en leg er een stukje zalm bij. Garneer met fijngehakte korianderblaadjes en cashewnoten.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Abdijbier Wijn Viña Sol - Torres D.O. Catalunya Spanje